Guest Nicoara Traian Cristian Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 (edited) Salutare tuturor .Ce mi-ati putea recomanda sa-mi cumpar ca sa imi pot pune inca un tum pe set , dar fara sa-l pun pe toba mare. De 2 saptamani am hotarat sa-mi pun toba bass mai la dreapta (gen cum avea John Bonham , sau Eric Singer prin '95-'96). Daca se poate , calea cea mai ieftina si cu un link de pe un site romanesc de unde sa cumpar .Va multumesc mult. P.S. Ca sa va dati seama despre ce vorbesc , am sa pun o poza Edited August 10, 2011 by Nicoara Traian Cristian
nothing_ro Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Asa ceva daca te tine bugetul sau asta impreuna cu asta
biom Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Salut ! Ai putea folosi un stativ de premier. Daca ai tum de 12 va fi ok, daca ai mai mic o sa ai nevoie de ceva urechiuse ce se monteaza pe stativ.Nu stiu cum le zice dam am vazut am vazut la MC Music daca nu ma isel.E si stabil si mai ieftin si ii ajustezi usor inaltimea si pozitia la fel.
Recommended Posts