www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

biom

Newcomers
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Oradea

Other Information

  • Band
    nu am
  • Gear
    nu mai am. ma reorientez spre tobe electronice.

Recent Profile Visitors

4442 profile views

biom's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. salut! rack-ul e din tevi de plastic sau metal? dar clemele de prindere si imbinarile de la rack?
  2. Salut! Am de vanzare trei stative, un Gibraltar cu brat, un Basix si un Pearl drepte. 300 lei toate sau 180lei, 150 lei si 100 lei per bucata. Vand si o pedala dubla Pearl Powershifter care functioneaza perfect la pretul de 350 lei. Toate le vand pentru ca mi-am vandut tobele si nu mai am ce face cu ele. bion_321@yahoo.com sau 0746.771.896 Mihai.
  3. Salut! User-ul "prospect" avea un scaun de vanzare. Ultimul pret a fost de 50 lei. Cauta-i topicul si vezi cum dai de el daca esti interesat. Are scaun Stagg. Dar te asigur ca e bun, fiindca si eu am Stagg si nu am probleme cu el. Numai bine!
  4. Salut! Pedala dubla pentru stangaci am eu. E vorba de o pedala Pearl Powershifter. Am si tobe acustice Pearl .Ambele de vanzare. Suna-ma la 0746.771.896 sau ma gasesti pe mess bion_321 daca doresti mai multe detalii.
  5. Salut! Mno si eu sunt din Bistrita si sunt tobar.Baiul e ca vreau trupa in Bistrita...in ceea ce priveste genul muzical..ma descurc
  6. Salut ! Cel mai simplu si mai ieftin ar fi sa iti cumperi un flacon de spray crom argint si ti le vopsesti tu. Asta daca preferi nuantele clasice. Pentru negru acelasi procedeu. Si "nuante" de negru gasesti cate vrei,care luceste,care nu luceste etc.
  7. Salut ! Ai putea folosi un stativ de premier. Daca ai tum de 12 va fi ok, daca ai mai mic o sa ai nevoie de ceva urechiuse ce se monteaza pe stativ.Nu stiu cum le zice dam am vazut am vazut la MC Music daca nu ma isel.E si stabil si mai ieftin si ii ajustezi usor inaltimea si pozitia la fel.
  8. Salut !! Da da da ! Se poate. Eu am putut .Si eu am o pedala Pearl ,a fost de stangaci,acum e de dreptaci.Si o pot modifica la loc in orice moment,conversia dureaza cel mult 30 minute.
  9. Salut ! Am eu o pedala dubla Pearl Powershifter. Daca te intereseaza contacteaza-ma pe email sau messenger : bion_321@yahoo.com . Iti voi oferi mai multe detalii si poze si etc..
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.