SethOne Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 (edited) Este vorba de alice cooper santa claus is coming to town . Aici este tabul >> http://tabs.ultimate...to_town_tab.htm . Tempoul este de 156 BPM. Nu sunt lenes, am incercat da pur si simplu nu'mi iese. Multumesc. Edited August 8, 2011 by SethOne
'mnezău Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Eu pot, insa, sincer sa fiu, mi-e lene. Spune si tu ce nu-ti iese si poate te putem ajuta. Ca e foarte simplu, new si pe urma scrii manual 0,2,2, etc. Doar ca trebuie sa ai grija la numarul de batai dintr-o bara, note sau acorduri. Le numeri. La bara 1 ai 4 note, fiecare fiind o patrime, iti selectezi patrimea de sus, de unde ai desfasurate duratele notelor, la bara 2 ai 2 doimi, etc. Bine, vezi si tu cum suna, numeri bataile tobei si-ti dai seama de masura. Unele tabulaturi sunt facute gresit, asa ca, aranjarea o faci cel mai bine dupa piesa originala. Nu o lua ca nu vreau sa te ajut, dar ia ceva timp, pe care nu vad de ce nu l-ai pierde tu, ca nu este ceva greu, trebuie doar putina rabdare.
Recommended Posts