dpaul_gtr Posted July 24, 2011 Share Posted July 24, 2011 Salutari la toata lumea! Aseara mi-am schimbat corzile de 9 cu unele de 10 si cum am luat chitara la zdranganeala mi-a sarit string-tree-ul ca din pusca si am stat 10 minute cu burta pe podea pana l-am gasit. Pe bucati. Asa ca am inceput sa ma gandesc (n-am mai facut chestia asta de cand am dat bacu' ) : la ce-mi trebuie ala pana la urma? Oricum atunci cand era strans la maxim cum dadeam un pic cu whammy-bar-ul mi se dezacordau primele 2 corzi. Dupa ce l-am ridicat 1-2 mm nu mi le mai dezacorda. Totusi, ma gandesc ca uncheasu' Leo Fender nu l-a pus acolo degeaba cand a facut primul Strat. Deci, ce ziceti, sa incerc sa-l pun la loc cu un holsurub mai lung sau sa-l las asa? Si ce rost are pana la urma string-tree-ul ala? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpaul_gtr Posted July 24, 2011 Author Share Posted July 24, 2011 Problema ta e porunca pentru noi sa cautam cu Google in locul tau: http://www.guitarstr...rs-string-trees EDIT: Pentru informatii suplimentare, fa si o cautare dupa "string break angle". Scuze omu', ai dreptate, vorba aia: "Google first, ask questions later!" Totusi, am gasit pe google si da si nu pt string tree, da' m-am lamuri adineauri cand mi-a sarit Mi-ul subtire din nut, asa ca maine caut un holsurub sanatos sa-l prind la loc. No apai mersi la toata lumea si Link to comment Share on other sites More sharing options...
dgeekoo Posted July 25, 2011 Share Posted July 25, 2011 Pace: Strat-ul Highway One (cel de dupa 2006) cu headstock mare stil '70 are 2, unul pentru E si B, si altul pentru G si D. Eric Johnson n-are deloc. In schimb cheile sunt speciale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest oancius Posted July 30, 2011 Share Posted July 30, 2011 eu de ex am pe un harley benton 2 unu intre G si B si unu intre B si E Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts