www.rgc.ro Web analytics

Jump to content
Squier

[Servicii] Lectii De Chitara Acustica Si Electrica In Bucuresti

Recommended Posts

Salut, ofer lectii de chitara acustica si/sau electrica in Bucuresti, la domiciliul studentului. Ce ma recomanda : student in anul III in cadrul Facultatii de Arte, sectia Pedagogie Muzicala asadar viitor profesor de muzica si recomandarile profesorilor mei de chitara carora le datorez aproape tot ce am invatat : Cristi Gram (Phoenix) si Corrado Sgandurra ( un pedagog italian de exceptie).

Pretul este de 50 lei si o lectie dureaza aproximativ 90 de minute ( o ora jumatate )

 

Pentru referinta va las si cateva inregistrari cu mine:

 

Daca esti interesat suna-ma la 0720010286 :)

 

Mihai Tacoi

Edited by Squier

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cateva noutati pentru cei interesati: lectiile se tin la mine acasa unde am toate materialele necesare si echipamentele. In octombrie s-a implinit un an de experienta in predatul chitarei la Rockschool.ro si din decembrie sunt chitarist in trupa Blue Spirit condusa de Mike Godoroja.

Pentru cateva lectii mostra puteti accesa siteul meu www.chitarepe.net

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Incepand cu luna martie ofer lectii online prin Skype, pentru detalii puteti sa imi lasati un mail la adresa mihaitacoi@gmail.com

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tot pe chitarepe.net puteti intra in posesia cursului meu de chitara electrica :

Curs de chitara electrica in limba romana scris de Mihai Alexandru Tacoi ofera explicatii detaliate si exemple complete in format TAB pentru chitaristul incepator.

Daca doriti sa studiati chitara o puteti face prin intermediul resurselor vaste puse la dispozitie pe Internet, insa este necesar sa aveti o directie, iar Cursul de chitara electrica este un ghid pentru ordinea logica si testata in timp a procesului de invatare.

Cursul cuprinde 99 pagini cu ilustratii ale pozitiilor acordurilor, gamelor, modurilor, arpegiilor,etc, tehnici explicate si teoria necesara intelegerii mai facile instrumentului si a modului de gandire necesar pentru o interactiune cat mai placuta cu chitara.

Muzician si chitarist profesionist cu experienta de scena si didactica, Mihai va ofera un punct excelent de plecare in dezvoltarea gandirii instrumentului, a tehnicii si a muzicalitatii si totodata o baza solida de cunostinte pe care o veti folosi fara indoiala indiferent ca sunteti extrem de motivat in a canta pe scena sau practicati cantatul la chitara ca un hobby.

Placerea pe care o aveti cantand vine in mare masura din capacitatea voastra de a produce sunete placute cu acest instrument, asa ca investitia in carte (doar 2.00 €)este o investitie in bucuria de a canta!

Puteti cumpara cartea in format PDF accesand sectiunea SHOP a siteului sau direct prin linkul www.chitarepe.net/product/curs-de-chitara-electrica/


http://www.timber-tones.com/mihai-alexandru-tacoi-43-w.asp

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.