varu' maftei Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Mi-am propus ca in fiecare zi (daca nu uit) sa postez o poza cu o chitara care imi place. Nu neaparat super tari si scumpe. De exemplu, azi e Ibanez RG350EX (pret - 430 Euro):
Alex Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 hihi, pe aia canta hammett sau mi se pare mie? <{POST_SNAPBACK}> Ti se pare tie, aia e doar o poza, cum sa cante pe ea ?
hihi Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 a? cine a zis ceva de cantat ? . da, cum a zis si adi, e un kh-2. Modelul asta il are si Hammet, ma rog, asta cred ca e chiar ala al lui, deoarece are custom inlays.
Adi Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 Inlay-urile cu skull&bones le are si kh-602 care e o varinata mai ieftina ( LTD ). Aia exact ca a lui e KH-2 Relic ( aia cu vopseaua uzata si cu stickere ), dar KH-2 e in principiu aceeasi.
varu' maftei Posted May 5, 2005 Author Posted May 5, 2005 Hihi nu s-a lasat si a bagat una scumpa. Eu mai bag una de-asta sub 500 de Euro. SCHECTER OMEN-7 (300$ in State)
hihi Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 Nu e vorba ca mi-am ales o chitara scumpa, mi-am ales ce imi place, si ce imi doresc sa am . Stiam si de KH ul ala Signature Hammet, zgariat si cu un sticker pe el, dar nu l-am pus, pentru ca nu vreau o chitara ciobita
Guest Pheno Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Ideea asta cu ciobeala mi se pare o prostie, daca ash vrea sa cumpar un signature nushtu daca ash fii mai fericit sa-mi iau un signature Steve Vai cu urme de flegme veritabile Steve Vai sau mai stiu eu ce zgarieturi pe care probabil pana shi artistul isi smulge parul din cap ca le-a facut.(asta nu inseamna ca Vai isi scuipa si zgarie chitara, era dor un exempliu)
Guest cancerul Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 ca tot vb de ciobeli mie chiar imi displac shi mi se par niste chestii de prost gust...eu plang o luna si pt o zgarietura de 5 mm pe spatele ei(plz.....nu radeti k mai toti fac misto pe tema asta de mine..nici macar mama nu se atinge de ele)
hihi Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 Mie mi s-a pus pata pe Les-Paul-uri. Probabil ca prea mult Zakk Wylde strica. Lolz, oricum, am auzit atatea lucruri bune despre Les-Paul-uri, ca vreau sa cant si eu pe unul (macar 5 min ).
Jihad Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 B.C. Rich - NJ Beast with Speed Loader Radical design, luxurious NJ appointments, killer output and tone! Features: Mahogany body Hard maple neck Ebony fretboard with diamond inlays 2 hi-output humbuckers Floyd Rose® Speed Loader® tremolo All black hardware Price: 949$ Super tare !! Nu are cheiţe. Se acordeaza tare ciudat. Pentru turbãciuni, suna de rupe pãmântul. Forma e bestialã, cum ii zice si numele.
cearny Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 ca tot vb de ciobeli mie chiar imi displac shi mi se par niste chestii de prost gust...eu plang o luna si pt o zgarietura de 5 mm pe spatele ei(plz.....nu radeti k mai toti fac misto pe tema asta de mine..nici macar mama nu se atinge de ele) Nu e rock daca nu e cu zgarieturi
Recommended Posts