SethOne Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Merge curatat un BC Rich Mockingbird Pro X ( finish mat, poza atasata ) cu asa ceva ? Ma refer la finish, nu la fretboard. Am auzit ca nu se foloseste "Carnauba Wax" pentru finishuri care nu sunt glossy, dar pot folosi "Polish & Cleaner"? PS: Pentru fretboard merge folosit Fretboard Cleaner & Conditioner, nu? si lemon oil.
barbarossa Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 da, pt fretboard merge ce ai zis tu acolo, iar pt corp un simplu polish cloth (carpa) fara nimic
Doctor X Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 cu carpa d'aia de sters ochelarii merge? Carpa de bumbac. Daca ai cumparat deja kit-ul de la Dunlop, ai doua carpe incluse.
SethOne Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 (edited) inca ceva, se poate curata fretboardu' cu ronsonol ( naptha ) si dupaia lemon oil? daca dau si pe top poate patii ceva ? Edited August 2, 2011 by SethOne
karpi Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Merge curatat un BC Rich Mockingbird Pro X ( finish mat, poza atasata ) cu asa ceva ? Ma refer la finish, nu la fretboard. Am auzit ca nu se foloseste "Carnauba Wax" pentru finishuri care nu sunt glossy, dar pot folosi "Polish & Cleaner"? PS: Pentru fretboard merge folosit Fretboard Cleaner & Conditioner, nu? si lemon oil. Oricum o sa ajunga "glossy" daca freci mult .
SethOne Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 Oricum o sa ajunga "glossy" daca freci mult . inca nu am curatat'o. dupe ca cant o sterg cu o carpa d'aia din pachetul dunlop, dar a inceput sa se murdareasca. cum ar fi sa o curat mai bine top/spate/margine - carpa umeda, dupa aceea sters ( are ceva daca dau si cu naptha ? ) fingerboard - naptha si dupa aceea lemon oil . e ok asa? nu vreau sa inceapa sa straluceasca, vreau sa ramana mat finish'ul.
Recommended Posts