Doctor X Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 (edited) "Celebrul artist Chris Rea va sustine un concert pe 1 noiembrie, la Bucuresti, in cadrul turneului de adio al cantaretului care, in ultimii ani, a avut grave probleme de sanatate, fiind diagnosticat cu cancer. Muzicianul s-a bucurat de o mare popularitate in Europa, la sfarsitul anilor '80, printre succesele sale numarandu-se �Looking for the Summer�, � The Road to Hell� sau �Auberge�. Nu prea am eu incredere in Libertatea (stirea a aparut in numarul de astazi), dar sper sa aiba dreptate. Edited June 22, 2006 by Geologu
Guest Johnny I Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 io sper sa se insele in privintza cancerului
Guest John_OttO Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Dap e adevarat Cris Rea isi sustine turneul de adio si se va opri si in Bucuresti din pacate nu stiu nimic precis despre diagnosticul lui si nici desprea locatie sau bilete.PACE!
Doctor X Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 http://www.chrisrea.com/chrisrea_biog.html http://en.wikipedia.org/wiki/Chris_Rea#Fig...ck_to_the_blues
ilun Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 damn, nu ratez sub nici o forma daca vine cu adevarat...pacat de boala insa
Guest acis Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Chris e unul dintre artistii mei preferati ... la modul top 3. Imi doresc tare mult sa il vad in concert. Am vazut si eu anuntul pe Libertatea (destul de anost pus ... asa, cam ca o stire de ora 13) Daca cineva afla informatii legate despre data , locatie, pret bilete si alte detalii folositoare ar fi dragut sa le posteze pe acest topic. Este valabil si in ceea ce ma priveste. Thx
Geiger Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 (edited) Ceva nou? Bilete, locatie.. Edited August 6, 2006 by Geiger
Matei Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Ceva nou? Bilete, locatie.. Concertul trebuia organizat de compania Events in data de 1 noiembrie. Se pare ca artistul nu a putut include aceasta data in turneul sau...asa ca cel putin in noiembrie nu se face concertul....se incearca cica pentru o alta data.
Recommended Posts