felix Posted July 11, 2011 Share Posted July 11, 2011 (edited) Nume echipament - Analog Sound ACETONE OD Pret - confidential De la cine / De unde a fost cumparat - Analog Sound - http://analog-sound.com/blog/ Caracteristici - Este o pedala de overdrive inspirata dupa celebra Hermida Zendrive si modificata astfel incat sa functioneze in parametrii doriti de mine in setupul actual. In general o folosesc pentru partile de solo si foarte rar pentru partile de armonie. Pedala are 4 potentiometre, TONE, VOICE, VOLUME si GAIN. Potentiometrul TONE modifica o plaja larga de frecvente si poate schimba cu usurinta amprenta sonora a pedalei. Potentiometrul VOICE de asemenea contribuie decisiv la ajustarea tonului pedalei. Este un potentiometru foarte util mai ales in conditiile in care esti nevoit sa canti pe amplificatoare care nu-ti apartin. Practic, poti ajunge foarte usor de la un ton scooped la unul foarte deschis in frecventele medii si inalte. Cum suna / Cum se comporta - Pedala este versatila. Chiar poate fi folosita usor in orice conditii si cred ca este 90% compatibila cu orice amplificator. Am cantat cu ea pe Marshall JCM900, Fender Hot Rod, Fender BLues Deluxe, Trace Elliot Super Tramp twin si a sunat excelent pe toate aceste amplificatoare. Nu este o pedala pentru sonoritati agresive. Este o pedala pentru solo si in situatii exceptionale, pentru armonie Parti bune / Parti rele - Inca nu am reusit sa-i gasesc nici un defect. Pedala este construita ca un tanc iar suportul pe care Analog Sound (Gabriel Tudoran) l-a oferit pe tot parcursul constructiei si dupa ce pedala a fost livrata, este unul excelent. Cu siguranta voi apela la el cat de curand pentru inca o pedala si alte probleme de natura "electronica". Din pacate in perioada asta sunt mai mult pe drumuri si nu am reusit inca sa fac sample-uri audio care sa exemplifice corect calitatile sonore ale pedalei. Voi incerca astazi sa ii fac cateva poze calitative si sa trag cateva sample-uri ca sa va faceti o idee de cum suna. Impresie generala - nota 10 Edited July 11, 2011 by felix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts