www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

putere 100w

asa va arata la final post-7787-0-52582500-1309683205_thumb.jpg ,imaginea este o simulare pe calculator ,realizata de Alberto Bolocan http://ro-ro.facebook.com/people/Alberto-Bolocan/1746537839

tuburi folosite :

2XECC83 Philips/nos

4X EL34 Electroharmonix

traf de iesire Hammond

proprietar va fi Andrei Constantinescu

http://www.youtube.com/watch?v=DT9BjRcHiVk

pret 2500lei

Edited by viobio
  • 2 weeks later...
Guest arosulescu
Posted (edited)

Mamă ce bine arată!

Mi-ai dat şi mie o idee excelentă cu acei condensatori ridicaţi deasupra de şasiu. Eu vreau să fac chestia asta datorita faptului că şasiul meu se încălzeşte foarte rau după vreo 2 ore şi cred că le-ar face bine conzilor de filtraj să îi urc exact cum ai făcut şi tu.

1 Tu de ce i-ai urcat peste şasiu?

2 de ce nu foloseşti conzi de şasiu? (eu nu aş folosi din cauze financiare acelaşi motiv este şi la tine?)

Edited by arosulescu
Posted (edited)

Mamă ce bine arată!

Mi-ai dat şi mie o idee cu acei condensatori ridicaţi deasupra de şasiu. Eu vreau să fac chestia asta datorita faptului că şasiul meu se încălzeşte foarte rau după vreo 2 ore şi cred că le-ar face bine conzilor de filtraj să îi urc exact cum ai făcut şi tu.

1 Tu de ce i-ai urcat peste şasiu?

2 de ce nu foloseşti conzi de şasiu?

1 salut Andrei

2 sunt pusi pe sasiu pentru ca nu au loc in interiorul sasiului care este destul de ingust

3 am si conzi de sasiu ,se prind cu piulita de plastic,ii folosesc in functie de bugetul fiecaruia,un cond de 100+100 micro/550v ,nemtesc ,costa 20 de euroi,un Kendeil italian costa 40 lei , a trebuit sa ma incadrez in 2500 lei,numai traful de iesire este 130 euro

4 multam pentru vizita si succes in continuare

Edited by viobio
Guest arosulescu
Posted

1 salut Andrei

2 sunt pusi pe sasiu pentru ca nu au loc in interiorul sasiului care este destul de ingust

3 am si conzi de sasiu ,se prind cu piulita de plastic,ii folosesc in functie de bugetul fiecaruia,un cond de 100+100 micro/550v ,nemtesc ,costa 20 de euroi,un Kendell italian costa 40 lei

4 multam pentru vizita si succes in continuare

mulțumesc pentru rãspunsuri.

E foarte frumoasã lucrãtura, sunt curios cum o sã arate carcasa...

Posted

mulțumesc pentru rãspunsuri.

E foarte frumoasã lucrãtura, sunt curios cum o sã arate carcasa...

ampliful va arata exact ca in imaginea simulata,primul post,tolex portocaliu cu negru

inca ceva ,este amplificatorul cu nr 2 de bass ,construit de mine,basisti sunt mai putini

acum toata trupa SMASHED MOSQUITO va cinta pe amplifuri construite de mine http://www.youtube.com/watch?v=DT9BjRcHiVk

• 4 weeks later...