Killahead Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Ca sa nu credeti ca stau ca un lenes cu burta la soare... 17.06.2006, Merzig Cu ocazia meciului Italia-USA (in care italienii au dat 2 goluri ) orasul Merzig a organizat un festival de muzica italiana. Ne-a revenit placerea de a fi cap de afis . Super-misto organizarea, meciul s-a transmis pe un ecran imens chiar langa scena (clar ca am facut pauza in timpul meciului). 18.06.2006, Saarbrücken "Schlossfest" este un mic festival privat (organizat de Charly Lehnert, o legenda vie in regiunea noastra) unde ne-am lansat ca trupa acum 4 ani. E clar ca nu se lasa cecuri grase, cu artificii sau cu lumini pe computer DAR ne simtim foarte bine si publicul e deosebit de calduros! Fata cea deosebit de draguta e Paola, sora solistului nostru Luigi Vendra Salvatore Carlotta. Cel mai bun baterist din lume noi il avem!!! Macaraua Cine nu are un Lillo Miceli sa-si cumpere unul. PUNCT! Asa comunic eu cu Luigi Burgio pe scena Si Paola e cu noi Da, exact, cu tine vorbesc! Baga mare! Sa rupem corzile (vocale) Bye Charly, ne vedem la anu' !!!
Guest miriapod Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Da, exact, cu tine vorbesc! frumoasa gasca si uite ca fotbalul potenteaza activitatea muzicala. carcotasilor
Geiger Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 YOOOO TONI !!! Foarte frumose pozele Sper sa ma vad si eu odata pe vreo scena
michel2233 Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Super pozele Toni!!! ... Geiger .. daca iesi si tu din casa .. macar asa pe la concerte, spectatot macar .. cine stie .. poate poate ...
Recommended Posts