schema Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Miercuri, 15 iunie, clubul bucureºtean El Grande Comandante va fi gazda unei noi etape a concursului "Rock Stars II", ce va oferi câºtigãtorilor ºansa de a intra la preselecția festivalului Mamaia, secțiunea rock. Aºadar, vor cânta:- Ulise (Bucureºti, alternative rock); - Idol (Târgoviºte, rock); - Sketch (Bucureºti); - Marcã Înregistratã. Ora de începere va fi 20:00 iar intrarea va costa 10 lei. NOTA: informatii obtinute de pe website-ul www.no3.ro si din datele aflate cautand clubul mentionat.
schema Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 Nu-s sigur, cred ca Marca Inregistrata si Idol, o sa ma interesez; a fost un spectacol placut, doar ca sala in care au cantat avea cinspe stalpi, trei'j'de pereti, clar pusi cu-n scop :sa nu se vada si sa nu se auda bine, desi instrumentele trupelor si instalatia de sunet erau, cred eu, de calitate, iar baietii si chiar si fetele stiau sa cante; daca vei ajunge pe acolo, zona aia mi se pare dubioasa, desi publicul a fost excelent.
Recommended Posts