Guest anghelescu Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 corpuri de chitara,chitari dezasamblate,grifuri(drepte ) doze, etc daca aveti asha ceva si vreti sa scapati de ele eu sunt omul ce vi le cere .eventual ofer o suma mica.
BCRich Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Cat? pentru un corp custom. DIn curiozitate...oricum o fac toata si o vand ca si chitara.
teckus Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Am eu un corp, un grif 2doze(un hum si un single) potentiometru 250k cheite de acordaj suruburi etc. -Corpul este de la o chitara veche, ceva elvetiana nu stiu sigur arata cam asa: -Griful este de la un reghin de prin 1986(chitara in forma de LesPaul), modificat arata bine si nu falsa cand era pe chit.) -Dozele Hum-ul este facut din doua doze de reghin, dar arata ca o doza "de firma" din pacate suna ca un reghin single-ul este doza originala de pe corpul de mai sus dar i-am facut eu un "case" - arata si suna bine. Prin 1995 am inceput proiectul asta dar l-am abandonat si de atunci "culege" praf pe dulap. Le dau numai la "pachet". Pret: ofera tu PS. Poze deocamdata nu pot sa fac dar daca te intereseaza o sa incerc sa pun si poze.
dani Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 am un corp copie les paul.sist de prindere e dinala vechi cu o chestie care iese din fundu chitarii.are si grif frumushel si subtzirel.o sa pun si o poza doua astea-s pozele.
Guest anghelescu Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Cat? pentru un corp custom. DIn curiozitate...oricum o fac toata si o vand ca si chitara. nu-ti pot spune un pret, sorry Am eu un corp, un grif 2doze(un hum si un single) potentiometru 250k cheite de acordaj suruburi etc. -Corpul este de la o chitara veche, ceva elvetiana nu stiu sigur arata cam asa: -Griful este de la un reghin de prin 1986(chitara in forma de LesPaul), modificat arata bine si nu falsa cand era pe chit.) -Dozele Hum-ul este facut din doua doze de reghin, dar arata ca o doza "de firma" din pacate suna ca un reghin single-ul este doza originala de pe corpul de mai sus dar i-am facut eu un "case" - arata si suna bine. Prin 1995 am inceput proiectul asta dar l-am abandonat si de atunci "culege" praf pe dulap. Le dau numai la "pachet". Pret: ofera tu PS. Poze deocamdata nu pot sa fac dar daca te intereseaza o sa incerc sa pun si poze. Salut!Multumesc pentru oferta, ma mai gandesc in legatura cu pretul dar cel mai probabil sub 4 sute.Dar inca ma gandesc pt ca va trebui sa lucrez ceva la ea.Mai vorbim. O zi buna! am un corp copie les paul.sist de prindere e dinala vechi cu o chestie care iese din fundu chitarii.are si grif frumushel si subtzirel.o sa pun si o poza doua astea-s pozele. Salut! Multumesc pentru oferta.Iti pot oferi in jur de 550.000-600.000.O zi buna!
Guest anghelescu Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 deci?...ti-am trimis un pm...facem targu? da...o sa imi fac niste calcule.mai vb.dar trebuie sa vad in ce stare e, SA NU AIBA CRAPATURI!!!!!de unde esti?IN PRINCIPIU FACEM TARGUL.o zi buna
dani Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 sunt din galatzi...corpu nu are nici o crapatura...are nevoie de o mana de vopsea
Guest anghelescu Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 URGENT.CAUT CORP DE ASEMANATOR CELUI DE STRAT(SQUIER, TANARA, ETC)stare acceptabila, de asemenea caut bridge-uri!!
dani Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 cum ramane cu mine?...sa ma tzii si pe mine la curent cum facem da?
Guest anghelescu Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 cum ramane cu mine?...sa ma tzii si pe mine la curent cum facem da? Da,tu si cu inca unu sunteti prioritari.Ramane cat se poate de valabila tranzactia. Mai vb.
boc Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 (edited) URGENT.CAUT CORP DE ASEMANATOR CELUI DE STRAT(SQUIER, TANARA, ETC)stare acceptabila, de asemenea caut bridge-uri!! Tare faza cu Tanara...Am niste doze gold J&D suna foarte bine, cu arcuri si suruburi, fara inele de montaj. Le-am cumparat de la felix si le dau pentru ca deja le-am inlocuit cu niste humbuckere Epiphone. Pickguard negru de Stratocaster SSH; pickguard alb de Stratocaster SSS. Astept oferta Edited June 20, 2006 by boc
Guest anghelescu Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Tare faza cu Tanara...Am niste doze gold J&D suna foarte bine, cu arcuri si suruburi, fara inele de montaj. Le-am cumparat de la felix si le dau pentru ca deja le-am inlocuit cu niste humbuckere Epiphone. Pickguard negru de Stratocaster SSH; pickguard alb de Stratocaster SSS. Astept oferta Tu esti ceea ce numesc eu "Omul potrivit la locul potrivit" chiar am nevoie de niste doze gold.pune poze cu tot ce ai!pls
Guest anghelescu Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 tu din ce orash esti? pitesti, dar nu-i problema ca exista prioripost.sau fac un efort si vin eu pana acolo in vara asta.bafta
boc Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Tu esti ceea ce numesc eu "Omul potrivit la locul potrivit" chiar am nevoie de niste doze gold.pune poze cu tot ce ai!pls http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=1870&hl= Astea au ajuns la mine, trecand pe la Felix.
Guest anghelescu Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=1870&hl= Astea au ajuns la mine, trecand pe la Felix. tu cat vrei pe ele?lasa un nr de tel sau da PM cu nr
Guest wylde_alien Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 salut am un tremolo wilkinson silver 70 euro
Recommended Posts