adrian_hera Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Vand Boss DS-1 in stare buna, cumparat de aici, de pe forum. Prefer predare personala in Bucuresti. Pret: 120 RON nenegociabil. Metoda de contact: PM sau e-mail: hera_adrian@yahoo.com
adrian_hera Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 O vand cu pretul cu care am cumparat-o, avand in vedere ca am folosit-o aproximativ 2 h in total. Am vazut pedale similare si la 150 lei, asa ca... asta-i pretul meu. respect!
marius_guitar Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Probabil vrea s-o dai gratis ) E un pret bun ( - 40% din valoarea pedalei noua)! Am achizitionat si eu un DS1 recent... desi am fost foarte sceptic privitor la pedala asta si la anumite produse BOSS in general, se pupa super bine cu setup-ul meu! Eu zic ca la banii ei, isi face treaba bine, e o pedala decenta! Succes!
Paul F Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 ma intereseaza pe mine ,dami daor un nr de tel,multumesc
adrian_hera Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 S-a vandut, se poate inchide. Multumesc rgc!
Recommended Posts