www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

spider9270

Newcomers
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by spider9270

  1. Pret: 280 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0748356263 Stare: Nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Negociabil.PM sau telefon pentru mai multe detalii sau intrebari. EDIT: Mi-am schimbat numarul de telefon. 0755 628 042
  2. Lectii de chitara (acustica,electrica) pentru incepatori ( incepator = maxim 1 an experienta). Pretul porneste de la 40 lei pe sedinta de 2 ore (pretul poate creste in functie de locatia elevului/elevei). Numai la domiciliul elevului/elevei. Pentru mai multe informatii ma puteti gasi pe yahoo, id-ul este acelasi ca si nickname-ul de aici. Bucuresti. Bafta!
  3. Vand o pedala Boss OS-2 (overdrive/distortion) pentru ca nu o folosesc si sta degeaba, pedala are mici zgarieturi am folosit-o de cateva ori in concerte. Pretul este de 150 RON. Preferabil in Bucuresti. Id-ul meu de yahoo este acelasi ca si nickname-ul.
  4. si cam ce stiluri muzicale preferi?
  5. Trupa: Backstage Hero Gen: Punk-rock (desi multi ne clasifica la pop-punk, pop, alternativ sau mai stiu eu ce puteti sa ne clasificati unde doriti ) Momentan am avut in total in jur de 30 de concerte, avem vreo 17 piese (doar 2 inregistrate profesional din pacate,Punkistul si Zile si nopti, le voi pune la sfarsit link de ascultat si downloadat), un videoclip (la piesa Punkistul), 2 ani de existenta si multe planuri de viitor . Am schimbat 2 bassisti de-a lungul timpului iar componenta actuala este: Deaconu Emmanuel - Chitara ritm/vocals Costache Roberto - Chitara lead/backing vocals Costin Danaila - Bass/backing vocals Guta Alexandru - Tobe (da, numele lui de familie se citeste Gutza ) Videoclip (Punkistul): De aici se poate asculta Zile si Nopti: Ele pot fi downloadate de aici: http://www.mediafire.com/?aan50ahr8s4b1x7 (Punkistul) http://www.mediafire.com/?y4k5u40r0hov3qg (Zile si nopti)
  6. Bine hai ca accept banii, vorbim pe mess unde ne intalnim ce si cum. Paste fericit!
  7. Mai multe informatii despre trupa puteti gasi pe http://www.facebook.com/BackstageHero
  8. http://www.mediafire.com/?aan50ahr8s4b1x7 <--- Punkistul http://www.mediafire.com/?y4k5u40r0hov3qg <--- Zile si nopti
  9. 200 de lei predare personala in Bucuresti. http://www.guitarshop.ro/produs.php?pid=214
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.