Paltiii. Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 - Don't cry De asemenea , uitati-va si prin celelalte cover-uri , desi cele mai vechi au iesit destul de aiurea . E ok si o parere , multumesc.
Vulgar_display_of_Alex Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 E destul de ok, dar mai trebuie lucrat. Faza principala este sa verifici daca chitara este perfect acordata si apoi, daca intonatia este la locul ei( in special la corzile E6 si D4, tind sa cred). Strict despre cantat: sunt mici ezitari la schimbarea acordurilor si la precizie in general, dar asta se rezolva in timp. Ideala ar fi si monitorizarea, caci vad ca e filmat direct si poate nu auzi melodia din fundal. Cu video, este mai greu de facut cover, eu personal nu am facut pana acum niciunul, am preferat sa fie audio si sa fie ok. Daca este audio, auzi ce trebuie si inregistrezi ce trebuie ( adica fara sunetul penei care loveste corzile ), asa ca incearca si asa. Solo-ul trebuie lucrat la feel, dar cred ca ai exact notele care trebuie, ceea ce este foarte bine. La 4:00 este foarte in toate partile panatia aia, incearca sa fii pe timp; o sa se resimta in viitor daca lucrezi acum detalii de genul. Cred ca un bun exercitiu ar fi urmatorul: http://www.guitarbackingtrack.com/bts/Guns_N_Roses.htm sa canti peste Backing Trackuri, ori chiar sa te inregistrezi acasa peste BT, cu ceva nesofisticat, gen Cool Edit Pro2; si sa inregistrezi pana iese... cum se zice: "ZID"! Astfel, o sa iti imbunatatesti considerabil tehnica. Fisierul "Don't cry(2)" este relativ reusit... cat de cat, poti canta peste el. Fisierul "Don't cry(3)" este chiar mai bun, dar trebuie sa iti tii chitara in acordajul standard. SI desigur, canti peste ce gasesti; unele BT-uri se aud mai bine, sunt facute mai bine, unele sunt chiar formate din Master Track-urile originale. Dar te descurci tu, site-ul e ok, check it out. Noroc:)
Recommended Posts