eduard.alexandru Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 (edited) Dupa cum spune si titlul, schimb un cabsim facut de MastaGi. Simuleaza 3 tipuri de boxe si are ceva reglaje de ton. A fost facut pentru mine la cerere, dar am trecut pe procesor si nu il mai folosesc. Nu sunt interesat sa il schimb cu efecte (tocmai mi-am luat). Sunt interesat de doze humbucker (o asiatica ceva pentru pozitia bridge), sau diverse accesorii: husa, strap, mosfet booster etc... cam orice mi-ar parea cat de cat util. Nu ofer, dar nici nu cer o eventuala diferenta in bani. Consider ca am destule tranzactii la activ pe rgc si in cazul userilor fara o oarecare vechime sau reputatie am pretentia de a trimite cabsimul dupa ce primesc celalalt obiect. Oricum am un combo de vanzare cu 1000Ron pe forum, asa ca nu imi voi strica reputatia pentru cateva maruntisuri. Aveti si niste poze atasate mai jos: Edited May 16, 2011 by draugr
CernoBill Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 (edited) ceva monstre de sunet ai putea sa pui...? Edited May 16, 2011 by CernoBill
eduard.alexandru Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 (edited) E identic cu asta: http://guitar-gear.r.../video_demo.wmv , dar ii lipseste iesirea separata pentru casti. De asemenea, mentionez ca in cazul utilizarii cu un alimentator nestabilizat poate aparea un zgomot de fond din cauza retelei (50Hz), dar nu este deranjant. Cu baterie functioneaza cam 20-25h. Are mufa de intrare, mufa de iesire si mufa pentru alimentare (9V, minus inauntru, ca la aproape toate pedalele de efect). Edited May 16, 2011 by draugr
eduard.alexandru Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 Nu e nimeni pe aici care are nevoie de un cabsim si are niste chestii in plus prin casa? Puteti incerca cu doze, strap, husa, stativ sau orice alte accesorii.
eduard.alexandru Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 Un eventual pret de vanzare ar fi 70Ron.
eduard.alexandru Posted May 22, 2011 Author Posted May 22, 2011 Se pare ca am gasit pe cineva cu o doza de bridge. Produsul este momentan rezervat.
eduard.alexandru Posted May 22, 2011 Author Posted May 22, 2011 (edited) Va pleca la Cluj. Multumesc RGC! Edited May 22, 2011 by draugr
eduard.alexandru Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 Va pleca la Cluj. Multumesc RGC! Inca e la mine...
eduard.alexandru Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 Va pleca la Cluj. Multumesc RGC! Acum chiar pleaca.
Recommended Posts