Guest lickefied Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 (edited) nu ii asa sloppy..un pic dupa breakdown, in rest unde sunt parti sloppy? Edited May 16, 2011 by lickefied
manbearpig Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 (edited) nu ii asa sloppy..un pic dupa breakdown, in rest unde sunt parti sloppy? Fara suparare, dar e sloppy peste tot. Daca esti Jimmy Page da bine, numai ca tu interpretezi o chestie care trebuie sa sune ceas. Nu e chiar un dezastru, dar mai trebuie exersat. PS: Acordeaza si chitara ca lumea. Edited May 16, 2011 by manbearpig
Sto Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 (edited) Daca vrei sa canti Vomit Riff trebe antrenament, tataie. O zic cu cele mai bune intentii. EDIT: Primele 10 secunde. Ai ratat 2 galop-uri din pana, dupa care ai ratat timpii la cele 2 slide-uri. I'm sorry. Serios, repeta piesa cu atentie pana o stii pana la Dumnezeu si inapoi, si mai fa un video. Edited May 17, 2011 by Sto
Guest lickefied Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 (edited) hellyeah, o repet pan'la dumnezo inapoi,partea naspa e ca am invatat-o dupa ureche si am cantat ce am vrut si o sa pun updatat! mersi baieti ca mi-ati deschis ochii. Edited May 17, 2011 by lickefied
Recommended Posts