Guest Tmad Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Caut profesor de chitara care preda la domiciliul elevului, in Bucuresti. Stau in zona Bd. Chisinau ( RATB: 101, 104, 330,335, tramvaie 55, 14,46 ). Sunt semi-incepator ( am facut cam o luna si jumatate de meditatii ); am atat chitara acustica cat si electrica. Daca este cineva interesat, va rog sa lasati si pretul unei sedinte si durata acesteia. Va multumesc.
spider9270 Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Caut profesor de chitara care preda la domiciliul elevului, in Bucuresti. Stau in zona Bd. Chisinau ( RATB: 101, 104, 330,335, tramvaie 55, 14,46 ). Sunt semi-incepator ( am facut cam o luna si jumatate de meditatii ); am atat chitara acustica cat si electrica. Daca este cineva interesat, va rog sa lasati si pretul unei sedinte si durata acesteia. Va multumesc. cati ani ai?
Guest Tmad Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Rock . Hard Rock, Rock 'n Roll, Metal, mai multe sub-genuri.
Guest NightFly Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Stau in Zona Blvd Basarabia langa patinoar: ofer sedinta de o ora jumatate in care includ teoria muzicii si elemente de compozitie, pretul unei sedinte 40 lei Stefan OPREA 0727 27 10 13 Mentionez ca momentan lucrez ca profesor de muzica la o scoala generala;) (asa , ca idee)
schema Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Vezi www.realguitarsolo.com , il poti contacta prin posta electronica. Realizatorul website-ului locuieste in zona pietei Gorjului, Militari. Din ce stiu eu, este un tip agreabil, dar pretentios, cere sa te tii de treaba si la orele lui, dar si la ce-ti da de studiat acasa, daca vede ca nu evoluezi, te atentioneaza si chiar renunta la colaborare. Nu conteza ca esti incepator, doar sa ai talent si sa vrei sa tocesti tastele chitarei.
Recommended Posts