www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Vazut,placut!


Guest MareaImprietenealaMuzicala
 Share

Recommended Posts

Guest MareaImprietenealaMuzicala

A fost Joi seara concert Razna,foarte bine,la mai multe si dibace,au deschis Blue Pulse,foarte tineri da' buni,energici si foarte corecti in cantare,bravo lor si tot asa!

Link to comment
Share on other sites

Și de ce (**** ***) trebuie să deschizi un topic special pentru asta? Scrie o recenzie ca lumea dacă ți-au plăcut atât de mult. Altfel nu faci decât spam cu mareataîmperecheremuzicală. :)

Edited by Guest
Link to comment
Share on other sites

Guest OratioMentis

Sincer, ca e deja a nu stiu cata oara cand vad asa ceva: cat platiti sa va fac eu PR-ul? Am antecedente in domeniu, am capatat si recunoastere in domeniu, asa ca nu discutam de copilarii. Nu trebuie sa fie o suma mare, doar cat sa acopere sansa de a nu mai vedea asa ceva. Prin stilul pe care-l abordezi aduci doar deservicii oamenilor despre care vorbesti si poate ca nu merita asa ceva. Daca va ganditi sa treceti de la amatori la o liga mai serioasa si sa jucati ceva mai normal in piata de imagine, puteti folosi PM-ul, ca nu se supara nimeni.

Si nu, nu intelege ca ma ofer sa castig bani. Poate fi oricine altcineva. Nu EU sunt problema, ci modul in care sunt tratate informatiile oferite. Multumesc.

Edited by OratioMentis
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.