Deenman Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Salut ,vand pedala : digitech grunge + alimentator ajustabil de la 3 V- 12 V , functioneaza ca in prima zi,ireprosabil . Cam ce poate pedala,desi cred ca e destul de cunoscuta: . Motivul pt care o vand: am trecut la un head pe lampa,si am destul gain /distors drept urmare sta pe raft. Pret in magazin din cate vad bate spre 200 ron sau chiar peste: http://www.muzikia.ro/Efecte-si-Procesoare/Chitara/Efect-chitara-DigiTech-Grunge-Distortion/? . Pretul meu este de 100 Ron fix.sunt dispus sa trimit in tara (eu fiind in Cluj) prin posta/curier ce prefera cumparatorul. Nu accept schimburi decat cu case de chitara electrica in care sa incapa un Jackson model dinky (evident ,adaug si o suma de bani ca diferenta) si rog sa nu se faca oferte de gen 50 ron ,deoarece doar alimentatorul e 30-40 ron. Contact: 0771731792 / Deenman60@yahoo.com (revin si cu poze).
Deenman Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 Up Catalin si-a cumparat-o de noua.deci inca e valabil anuntul .100 ron.
Deenman Posted May 27, 2011 Author Posted May 27, 2011 85 Ron ,platesc posta.e ultimul pret . Bonus ofer incarcatorul pt el. Accept schimburi eventual cu corzi elixir noi + 1 bere,sau cu o pedala mai buna de OD si ofer o diferenta . Salut.
zonek Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 salut,mai e valabil? Daca poti trimite in Bucuresti, ofer 90 lei.
Deenman Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 Trimit si in Australia doar raspunde la mesajul privat sau aici! deenman60@yahoo.com anutul este valabil in continuare.
Deenman Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 Pedala a plecat prin posta spre Vali din bucuresti (userul de mai sus) multumesc rgc. TOPIC INCHIS!
Recommended Posts