sznlor Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Caut proiecte de jazz,blues,rock,atlernative, etc., orice cu muzica buna de calitate; serios cu ceva experienta.
dare Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 (edited) Salut, sunt si eu in cautare de oameni in cluj cu care sa cant. Aria mentionata de tine imi place, poate ne intalnim sa incercam ceva ? Nr meu e: 0722 136 483 YM: contact_dare Sunt tobar, am uitat sa mentionez Edited May 3, 2011 by dare
Garnoo Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Daca te intereseaza un proiect melodic metal citeste topicul asta: http://forums.rgc.ro/topic/55753-cautam-chitarist-si-tobar-in-cluj/ Mai avem nevoie de bassist si clapar.
Guest Tiki Horea Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Salut. Am nevoie de basist pentru un proiect care se plimba de la jazzy stuff la funk la rockareli frumoase si la treburi ce au tente moderne tare(hip-hop-ish, for example) Eu sunt baterist si am un chitarist FOAAAARTE fain in trupa. tiki2134 e id-ul meu, numarul de telefon ti-l dau in privat.
Biggy Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Salut. Am nevoie de basist pentru un proiect care se plimba de la jazzy stuff la funk la rockareli frumoase si la treburi ce au tente moderne tare(hip-hop-ish, for example) Eu sunt baterist si am un chitarist FOAAAARTE fain in trupa. tiki2134 e id-ul meu, numarul de telefon ti-l dau in privat. Mai Tiki mai! Iar faci proiecte mai? Dar de repetat pe unde mai repeti mai Tiki mai? Joke Bafta cu trupa
Guest Tiki Horea Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Ii pentru trupa cu Preda :> De repetat...hehehe....mwahahaha.
Biggy Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Ii pentru trupa cu Preda :> De repetat...hehehe....mwahahaha. Apoi astia nu il au pe Serghey? La ce le mei trebe basist?
crysy Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Salutare,se mai gaseste un basist si pt. mine? Ceva instrumental gen Satriani sau coveruri britanice chiar si romanesti,perspective pt. a castiga ceva banuti intr-un timp relativ scurt daca exista seriozitate?
Recommended Posts