felixanu' Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 un acelasi negativ somebody like me interpretat impreuna cu andreirosulescu,eu improvizez mai putin.sunt frumoase colaborarile intre forumisti,nu ar fi rau sa se mai intample colaborari de genul chiar la nivel de compozitii. salve, maestre! nici eu nu am cuvinte (decat de lauda!) pentru ceea ce (poti sa) faci! ce poate fi mai bun decat o colaborare intre doi meseriashi? felicitari si tie si lui andrei! keep on rockin'!!! la 100 m taste, desigur erotomania si suna beton! mama ei de panatie!
Neuro Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 n-am gasit nicaieri un smiley care aplauda,dar o fac eu in locul lui. no comment, jos palaria.
Guest arosulescu Posted July 28, 2006 Posted July 28, 2006 bai nene vreau sa zic ca nu am fost mai onorat vreodata in viata mea ! Am cantat cu unul dintre cei mai tari chitaristi din romania... sunt super extaziat si ii multumesc lui marius ca m-a invitat la el acasa si m-a tinut pe haleala si pe bautura doar ca sa inregistram ceva si sa ne cunoastem mai bine. Iti multumesc inca odata marius!!!1
mario_d Posted July 28, 2006 Author Posted July 28, 2006 bai nene vreau sa zic ca nu am fost mai onorat vreodata in viata mea ! Am cantat cu unul dintre cei mai tari chitaristi din romania... sunt super extaziat si ii multumesc lui marius ca m-a invitat la el acasa si m-a tinut pe haleala si pe bautura doar ca sa inregistram ceva si sa ne cunoastem mai bine. Iti multumesc inca odata marius!!!1 si eu iti multumesc ca ai venit si te mai astept.poate ne apucam de un proiect daca om avea timp,ar fi tare de tot
Guest arosulescu Posted July 29, 2006 Posted July 29, 2006 luna asta am sa ma scap de corvoada statului in chirie asa ca si tu esti invitat la mine acasa cu cea mai mare placere !! cat despre un eventual proiect in care sa fim implicati noi doi ... nici nu indraznesc sa sper la asa ceva ... mi-ar placea enorm
stradivarius Posted July 29, 2006 Posted July 29, 2006 Ce sa mai zic fratilor Sunteti campioni. Bravo de 1000 de ori. Spor la cantare in continuare si sper sa mai auzim faze tari de la voi.
JJS Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Felicitari Mario , Excelent !!! 100 metri taste ........ :-))
mario_d Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 am postat o joaca pe un negativ dat la dueluri.am folosit gibsonul,sunt curios daca va place ca sound,desi sunt fan fender,parca gibsonul e mai gras ca sound. robo.mp3
Killahead Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 L-am ascultat si eu pe Robbo, si carnatzul acela, si colaborarea cu Andrei Rosulescu. Raman la ce am zis, esti un muzician incredibil Mario! Felicitari!!!
mario_d Posted September 16, 2006 Author Posted September 16, 2006 L-am ascultat si eu pe Robbo, si carnatzul acela, si colaborarea cu Andrei Rosulescu. Raman la ce am zis, esti un muzician incredibil Mario! Felicitari!!! merci tare mult man!pt mine conteaza mult ceea ce spui tinand cont de vremurile in care eram prichindel si veneam la voi la concert la screaming heads fiind un fan.merci inca o data si bafta cu baietii,astept sa va mai aud.
chris_27 Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 merci tare mult man!pt mine conteaza mult ceea ce spui tinand cont de vremurile in care eram prichindel si veneam la voi la concert la screaming heads fiind un fan.merci inca o data si bafta cu baietii,astept sa va mai aud. mi>a fost dor sa te ascult....esti mishto
Guest arosulescu Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 bai nene tu ma omori pe mine... de unde dracu la mai scoti mai nene... ahhh ma enervezi
mario_d Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 bey mario, exista ceva ce tu sa nu poti canta??? din pacate exista.toti ne lovim de o limita la un moment dat.important e ca in aceasta limita sa putem transmite cat mai mult.thanks
Jeanov Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 bey modestule!!! ......se vede ca ai dat de Buckethead ...respect in primu' rand care e egal cu al 2-lea si anumite ca prieten si chitarist .....oricum is mandru' sa ne cunoastem....si sper ca in viitor sa ne punem piese impreuna aici....ne vedem la jam in "lunea albastra"....te-am pupat!
Recommended Posts