dani Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 ash dori parerile voastre despre chitara esp ltd ex 50..am gasit-o undeva si la pretzul de 219 dolari..asta fara transport...nici nu stiu daca ajunge si prin romania...dar ma rog....ce stitzi despre....doze....rezistentza....griff...raport pretz calitate:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
mega.deb Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 NU TI-O LUA !!! e facut dintr-un lemn de foarte proasta calitate care suna oribil ... la banii aia un reghinocaster cu doze bune e chitara, sa nu mai zic de un Grosmann, ceva .... oricum orice ti-ai lua fereste-te de chitarile din AGATHIS ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mega.deb Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 de la basswood si alder la mahon s a m d Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted June 11, 2006 Author Share Posted June 11, 2006 )....p[e mine ma atrag foarte mult chitarele in forma kelly....spunetzi-mi care chitara de orice firma dar cu forma aia e buna Link to comment Share on other sites More sharing options...
mega.deb Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 si io sunt mort dupa kelly-uri si ca optiuni ai avea : 1. Grosmann Kelly care are un finisaj marpha (se vede textura lemnului) 1000 ron 2. Jackson js-30 kelly 1500 ron 3. Pune un anunt la mica publicitate Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted June 11, 2006 Author Share Posted June 11, 2006 am auzit ca jackson kelly nu e asha de buna.adica..e in categoria chitarilor ieftine si mai putzin bune....grosmann....inca nu m-am lamurit....uniii spun ca-i buna ...altii spun ca nu-i...pana la urma...a probat cineva grosmann? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mega.deb Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 cel mai bine ar fi sa sa mergi la el sa le probezi personal ..... daca nu poti vara asta o sa trec prin braila si o sa-ti pun la dispozitie 2 chitari sa le probezi. k? Si adevarul e ca unii zic ca sunt bune, altii zic ca sunt proaste, dar nimeni care are o chitara de la dl. Grosu nu a zis ca-i proasta Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted June 11, 2006 Author Share Posted June 11, 2006 ok..ce chitare o sa probez? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mega.deb Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 Un strat alb cu doze fender si un strat sunburst cu doze stoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted June 11, 2006 Author Share Posted June 11, 2006 mai e inca o problema...a mai zis cineva ceva pe un topic o chestie...ca sunt unii care au grosmann dar au cantatpe reghin inainte si spun ca suna bine....nu e cazul tau...si eu am cantat pana acum numai pe reghin...si n-am de unde sa stiu daca suna intradevar bine....si in plus conteaza pe ce amp o probez:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
mega.deb Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 Si daca mai cauti pe forum ai sa gasesti pe unu care si-a vandut Jacksonu(un js evident) ca sa-si ia un Grosmann. O sa-l probezi printr-un zoom g2 si o statie+boxe techinks Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted June 11, 2006 Author Share Posted June 11, 2006 ca efect o sa-l probez pe un marshall jh1...tocmai am cumparat pedala acu cateva zile...si stiam ca tehnics nu-s scule de cantat...ia mai mult de casa:)...poate o sa trag o fuga dupa bac sa vad despre ce e vb si totusi sunt cu gandu la esp ex 50...chiar asha de nasoala e? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mega.deb Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 Am cantat pe 2 chitari din Agathis una era un esp si un b c rich .... acuma sincer un reghin fat strat cu un humbucker de pe esp sau bcrich suna mult mai bine .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted June 12, 2006 Author Share Posted June 12, 2006 ce esp era?...la ce pretz...poate o difera de la pretz la pretz...james hetfield foloseste ceva de genu...un esp ex 260 sau ceva de genu...ma rog...poate pana maine vor mai posta si altzii care se pricep sau poseda o asemenea chitara...noroace voua Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted June 12, 2006 Author Share Posted June 12, 2006 mai stiti careva cate ceva despre esp ltd ex 50?...topicul e inca deschis...curaj:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest tudor. Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 sincer nu cred ca hetfield canta pe un ltd atat de low-end cum e ex 260.. nu am cantat niciodata pe un ex 50, la banii la care costa si la ce doze are oricum nu prea ai cum sa te astepti la un sunet bun... Link to comment Share on other sites More sharing options...
teckus Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 Si daca mai cauti pe forum ai sa gasesti pe unu care si-a vandut Jacksonu(un js evident) ca sa-si ia un Grosmann. O sa-l probezi printr-un zoom g2 si o statie+boxe techinks Nu era JS, era un DK2(stiu ca-i la mine acum ), dar si grosmann-ul vrea sa-l vanda (despre Trex ziceam) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mega.deb Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 Io stiam de Symbolic Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted June 12, 2006 Author Share Posted June 12, 2006 ohohoho...pai daca abia si-a achizitionat grosmann-ul ..acum de ce il vinde?nu e singurul care si-a luat grosmann si il vinde ...am mai citit vreo doua cazuri pe forum...oare de ce? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest tudor. Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 vreau totusi sa spun ca calitatea grosmannurilor la cat costa mi se pare foarte misto am fost pe la el vineri parca si m-am uitat p'akolo la chitari si mi-a lasat o impresie foarte buna.. desi nu cred ca o sa-mi iau vreodata grosmann mi se pare o varianta demna de luat in calcul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Firebrand Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 (edited) Sunt mandrul posesor a unui Grosmann V de lux si eu zic ca chitarile grosmann sunt extraordinare(megasoft stie ) Am cantat inainte pe un Reghin , dar nu-ti fa griji prin mana mi-au mai trecut si ibanezuri si squiere si pot sa spun ca la pretul ei , chitara mea e excelenta. Iti recomand Grosmann Kelly , la pretul ala e foarte buna. P.S. : vezi aici mai multe despre grosmann kelly -> http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=5476 Edited June 12, 2006 by Firebrand Link to comment Share on other sites More sharing options...
teckus Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 (edited) Io stiam de Symbolic A, da, si Symbolic, de el uitasem. Sincer eu nu mi-as da Jack-ul pe un grosmann. ......Am cantat inainte pe un Reghin Compara-l si tu cu o chitara adevarata...... Edited June 12, 2006 by teckus Link to comment Share on other sites More sharing options...
mega.deb Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 P.S. : vezi aici mai multe despre grosmann kelly -> http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=5476 Postul ala e tot a lu' dani .... nu e singurul care si-a luat grosmann si il vinde Sunt mai multe motive pentru care cineva si-ar vinde chitara ... de ex nevoie de bani, etc Io sincer nu mi-o vand .... momentan strang bani pentru inca un Grosmann. Si despre calitate ca sa zic ... aia de la Trooper au 2, Manu Savu isi face acuma una custom .... Boro de la Iris ... totusi oamenii astia au bani de scule de firme mai cunoscute ... si totusi vor si un Grosmann .... chestia asta nu va pune pe ganduri ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Firebrand Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 Compara-l si tu cu o chitara adevarata...... Am zis ca am cantat pe un reghin pt ca am vrut sa indic ce chitara am avut inainte, dar am scris ca mi-au trecut prin mana si alte chitari de o "valoare" mai mare ca sa indic faptu ca nu o compar doar cu reghinu , ci si cu alte chitari din gama lu grosmann de pret care , consider eu , unele-s de o calitate mai proasta , decat o chitara grosmann Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted June 12, 2006 Author Share Posted June 12, 2006 (edited) P.S. : vezi aici mai multe despre grosmann kelly -> http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=5476 eu la kelly m-am oprit...mi se pare super tare ca desighn...insa pe situl lor nu dau prea multe date tehnice. eu nu am vazut pe nimeni de pe forumul asta sa aiba un grosmann kelly...imi pun un semn de intrebare Edited June 12, 2006 by dani Link to comment Share on other sites More sharing options...
mega.deb Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 (edited) normal ca nu are nimeni .... aia e singura(cea de pe site).... Edited June 12, 2006 by megasoft Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted June 12, 2006 Author Share Posted June 12, 2006 damn...pai daca mi-o ia altu inainte:(..ce *****...ti-a zis el ca e singura...si daca se vinde asta...oare mai face inca una? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mega.deb Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 DA ... asa a fost in cazul meu .... i-am dat jumate avans, i-am zis ca o vreu alba... si m-a sunat cand a fost gata Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted June 12, 2006 Author Share Posted June 12, 2006 pai si in cat timp ti-a facut-o? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mega.deb Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 Avand in vedere ca mai avea vreo 10 comenzi ... a durat cam 2 luni ...... acuma daca ti-ar "suti" altcineva chitara ar trebui sa dureze mult mai putin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts