Dementhor Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 ok, deci cea mai buna scula de inregistrare de care dispun e guitar rig. problema cu el e ca nu pot sa inregistrez peste un backtraking, deci as mai avea nevoie de un program. acum eu am luat adobe audition, foloseste plug-in-ul de guitar rig...exact ce vreau, dar nu ma aud in timpul inregistrarii daca stiti alte programe care folosesc plug-in guitarig, sau alte tehnici de inregistrare..in care sa ma aud si eu...plss...heeeelp
ronniefrown Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 Cubase, Nuendo. Trebuie sa selectezi monitorizarea trackului pe care vrei sa inregistrezi si o sa te auzi
Dementhor Posted May 24, 2005 Author Posted May 24, 2005 finaly...in sfarsit cineva care mi-a raspuns la intrebare....10x man...
Guest preo Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 cubase ... nuendo e specializat pentru montaj audio for video, deci, unless faceti coloana sonora pentru un film, n'are sens sa il folositi.
ronniefrown Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 cubase ... nuendo e specializat pentru montaj audio for video, deci, unless faceti coloana sonora pentru un film, n'are sens sa il folositi. <{POST_SNAPBACK}> Nuendo foloseste si la ce ai zis tu, dar in principal este pentru inregistrat si mixat, si este mai bun decat cubase si multe altele. Mai intai vezi despre ce e vorba si dupa aia da sfaturi
Guest preo Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 ai grija .. intamplator stiu mult mai multe decat crezi. si spre deosebire de altii care isi dau cu parerea pe aici, chiar lucrez intr-un studio audio si intr-un studio de montaj video. o sa ma abtin sa mai postez in continuare in acest topic.
Guest MMG Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 Ceea ce a vrut sa spuna Preo este ca e prea complicat sa folosesti un program gen Nuendo pentru un task atit de simplu precum cel al lui Dementhor. Si are dreptate. Realitatea este ca dupa ce am inceput sa folosesc Tracktion, nu m-am mai uitat inapoi la Cubase&Nuendo - pentru inregistrat un instrument si multitracking Tracktion este cel mai simplu si mai intuitiv. Ask Cearny . Dementhor, Tracktion este raspunsul pentru tine. Daca te apuci sa-l folosesti, iti pot da indicatiile necesare pentru o cit mai rapida si ushoara acomodare. Daca este nevoie, pt ca Tracktion este atit de simplu incit voi cita dintr-o conversatie cu Cearny (sper sa nu-l supar...): "cearny: si-asa m-am indragostit de tracktion, e genial cearny: atata putere ascunsa intr-o interfata ultra-simpla cearny: face de rusine sonar-ul mmg: exact cearny: e pentru retarzi ca mine mmg: ma bucur sa aud inca un roman spunind asta mmg: inseamna ca nu sint autic cearny: mmg: pai, nu e pt retarzi, este pt muzicieni... mmg: cearny: cearny: asa e cearny: power to the people mmg: adica e mai putin pt oamenii de la console cit pt compozitori, instrumentisti cearny: exact cearny: si culmea e ca e foarte foarte puternic cearny: oricum cearny: radeam singur cand am inceput sa assignez inputurile cearny: cat de simplu poate fi mmg: hahaha cearny: si am direct monitoring din start mmg: pt mine a fost un god send"
Cosu Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 Am pus si eu Tracktion Nu stiu cum sa zic... Am reusit sa invat super interfata lui cam in 5 minute de frecat programul. E super intutitiv si nu pare sa fie asa de gurmand ca audition cu resursele (sau cel putin asta e impresia mea) Stie pluginuri vst (Adica puteti folosi guitar rig ,amplitube si alte minunatii ) Eu am reusit sa trag prima bucatica functionala cam dupa 30 de secunde de frecat. Un mare + sunt butoanele ce se activeaza in timpul inregistrarii : abort & restart si abort. Prima este extrem de folistoare pentru varzalaii ca mine Va multumesc ca mi-ati deschis ochii si ca mi-ati usurat munca. Singurul - pe care i l-am gasit lui Tracktion este lipsa salvarii in format mp3. Inca trebuie sa ma folosesc de un encoder extern pentru miscarea asta si asta imi scade putin din productivitate dar cred ca pot trai si fara salvare direct in mp3
Recommended Posts