Guest horiailie Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Va salut, De ceva timp mi-am cumparat o chitara acustica pentru a ma "reapuca de cantat" .... poveste lunga. ... De ceva timp ma sacaie o melodie a celor de la Hara - Tara din povesti, iar cu cunostintele mele marunte de chitara, nu am reusit sa-mi dau seama ce acorduri au baietii astia in melodia aceasta. Va rog sa ma ajutati in gasirea acestor informatii. Multumesc.
Guest horiailie Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Ma poate ajuta cineva, va rog? Multumesc.
Guest horiailie Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Inghesuiala mare printre maestrii ... Multumesc.
EugenRo2001 Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Daca nu ai gasit acordurile intre timp....... La o ascultare rapida, fara sa am chitara langa mine, pare a fi o progresie Am, Dm, F, E adica La minor, Re minor, Fa, Mi.
Guest horiailie Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Salut si multumesc. Iti multumesc in primul rand ca m-ai bagat in seama. Nici eu nu am acum chitara langa mine, insa cand o sa ajung acasa o sa incerc sa vad ce iese. Multumesc.
Guest horiailie Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Multumesc inca o data. Acordurile se potrivesc , cred doar ca varianta originala e in alta gama. Numai bine.
Recommended Posts