crackk1 Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Dupa cum am mai spus vreau un transformator care sa alimenteze mai multe pedale simultan....orice marca numai sa nu fie "home-made" va rog. Astept oferte....Va multumesc
BCRich Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Mi-ai luat vorba din gura....si eu caut de ceva vreme...deci si eu vreau! Asteptam oferte!
Guest diogrey Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 intrebarea vine d c sa nu fie home made credema daca gasesti pe cineva serios sa ti le fac sunt mai bune ca alea dein comert ,facute prin cine stie ce 'fabrica' cu toate tampenile de piese am un alimentator universal home made si credema ca face o treaba super partea electrica ma costa 250 de mii piesele is de calitate si pus pe un osciloscop sia scos in evidenta valuarea.... dar fie e treaba ta ps: cele mai bune alimentatoare nus cu nimic diferit de cele facute de casa soory pt offtopic ,desi cam are legatura cu subiectul, consideral o casuta informativa
Guest Marus Rockeru Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 vreau geaca originala NIKE .... dar nu home-made
Guest Adryana Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 vedeti aici http://xbass.ro/forum/viewtopic.php?t=1508
BCRich Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 (edited) Buna gluma cu geaca...da care e legatura ca eu nu m-am prins! Ideea e ca eu cel putin nu am incredere in ce e facut acasa sau in romania. Edited June 9, 2006 by BCRich
Jambi Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Io mi-am comandat la Dan Paraschivescu aka Overdrive un multialimentator si crede-ma ca am toata increderea in el. Tipul e meseriash. Azi ar trebui sa ajunga. Cum il am revin cu informatii. Bafta!
Guest diogrey Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 creca mi fac si eu unul ca am un fst traf si il rebobinez
Guest StuWie Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 baietzi, dan paraschivescu e unul dintre acei "mici guru" al electronicelor din romania, face customuri supertari shi pt persoane importante din showbizz, ) .
Catalin S. Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Nu le am cu electronica / electrica dar pun si io cateva intrebari (nu dau cu paru'): Daca alimentezi mai multe pedale cu 9 V cat ar trebui sa scoata alimentatorul ? Cumva 9 V x nr. de pedale sau cum... ca eu nu am inteles ? Ca daca iau 9 V si "ii pun" la o pedala ce se intampla cu celelelate ? Nu "manaca" din putere ? Nush, intrebam doar...
BCRich Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Mai, eu vreau de firma(nu romaneasca)...care aveti postati. Damblaua mea.
Jambi Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Am primit traful si pot sa spun ca sunt extraordinar de multumit. Am sa pun si niste fotografii. Dan Paraschivescu rules Merci fain Dane!!!!
dass101 Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Nu le am cu electronica / electrica dar pun si io cateva intrebari (nu dau cu paru'): Daca alimentezi mai multe pedale cu 9 V cat ar trebui sa scoata alimentatorul ? Cumva 9 V x nr. de pedale sau cum... ca eu nu am inteles ? Ca daca iau 9 V si "ii pun" la o pedala ce se intampla cu celelelate ? Nu "manaca" din putere ? Nush, intrebam doar... Transformatorul tb sa scoata tot 9V, pt ca pedalele se pun in paralel. Curentul trebuie sa fie suficient de mare pt toate. Configuratie serie: curent constant, tensiunile se aduna. Conf paralel, tensiune constanta, curentii se aduna. Legile lui Kirchoff, clasa a 10-a daca nu ma insel
Catalin S. Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Transformatorul tb sa scoata tot 9V, pt ca pedalele se pun in paralel. Curentul trebuie sa fie suficient de mare pt toate. Configuratie serie: curent constant, tensiunile se aduna. Conf paralel, tensiune constanta, curentii se aduna. Legile lui Kirchoff, clasa a 10-a daca nu ma insel Au trecut multi ani. Vreo 13-14 ani de atunci. A 10 a eram in 1992... si apoi in liceul de muzica un singur capitol din fizica se studia... cel referitor la unde. Acum s-or mai fi schimbat, ma rog... P.S. Chimie deloc si mate o singura ora pe saptamana !
dass101 Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Ehe, eu a zecea eram in 90 Dar probabil ca 6 ani de fac de electronica macar la asta mi-au ajutat
Guest diogrey Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 eu is a 12-a si is la liceu de elctronica ...dau electronica la bac si dau si olimpiada ...asa ca de electronica is satul
Recommended Posts