Concordis Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=MXosVVA9Suk&feature=player_embedded
Concordis Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 (edited) si cum am fost asaltat cu pareri pro si contra despre piesa a fost inevitabil sa trebuiasca sa postez si tablatura si fundalul aici Edited April 4, 2011 by Concordis
Dragos - NL Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 interpretarea fara a fi geniala e foarte buna, dar ai dat-o ca compozitie deci nu interpretarea te intereseaza. iar ca compozitie este de un manierism execrabil. merge doar la iubitorii de latino care inghit orice daca suna spanioleste si le aprinde sangele. singurul lucru care ar putea impresiona la genul asta ramane doar maiestria improvizatorica.
Concordis Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 interpretarea fara a fi geniala e foarte buna, dar ai dat-o ca compozitie deci nu interpretarea te intereseaza. iar ca compozitie este de un manierism execrabil. merge doar la iubitorii de latino care inghit orice daca suna spanioleste si le aprinde sangele. singurul lucru care ar putea impresiona la genul asta ramane doar maiestria improvizatorica. Poi da>cu pareri pro si contra Multumesc pentru opinie!
Riff Hudson Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Poi da>cu pareri pro si contra Multumesc pentru opinie! buna interpretarea si executia, dar sunt sigur ca linia melodica am mai auzit-o undeva, no offense.si mie mi se intampla ma mai fac riffuri sau solouri care imi par prea faine si dup-aia imi dau seama ca sunt variante similare ale altor melodii pe care le-am ascultat.iti intra in inconstient, cant help it...Oricum, e fain!Keep up the good work.
Concordis Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 buna interpretarea si executia, dar sunt sigur ca linia melodica am mai auzit-o undeva, no offense.si mie mi se intampla ma mai fac riffuri sau solouri care imi par prea faine si dup-aia imi dau seama ca sunt variante similare ale altor melodii pe care le-am ascultat.iti intra in inconstient, cant help it...Oricum, e fain!Keep up the good work. Se poate,dar ma indoiesc.Totusi,daca e asa m as bucura sa mi se spuna piesa plagiata
Recommended Posts