Catalin Donosa Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 Caut sala de repetitii in Timisoara. Sunt doar eu cu chitara electrica, asa ca nu as avea nevoie decat de o statie si eventual un microfon. Daca vreo trupa stie un slot de timp liber in programul salii lor, dupa ora 19:00, o rog a-mi da de stire. Catalin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catalin Donosa Posted April 2, 2011 Author Share Posted April 2, 2011 Nici un hint? Singurul loc pe care il stiu e la palarii. Poate sa-mi spuna cineva care e procedura acolo? Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hanseriz Posted April 3, 2011 Share Posted April 3, 2011 Nici un hint? Singurul loc pe care il stiu e la palarii. Poate sa-mi spuna cineva care e procedura acolo? Multumesc. Salut,am eu sala de repetitii in complex si mai stiu si cum e treaba la palarii daca esti interesat de info. Andrei : 0730 735 137 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catalin Donosa Posted April 11, 2011 Author Share Posted April 11, 2011 UP! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts