radu.popescu Posted March 25, 2011 Share Posted March 25, 2011 (edited) Ca in titlu, IBANEZ TS9DX FLEXI 4x2 KEELEY Aici link-ul direct catre Robert Keeley Electronics: http://www.robertkee...oduct.php?id=36 L-am cumparat din USA acum doua saptamani, nu il folosesc pt.ca nu mi se potriveste in "rig"-ul de acasa, doresc altceva. Made in Japan. Functioneaza perfect. Pedala este CA NOUA, nu a iesit din casa, nu are nici un semn de uzura!!! Are doar velcro pus de mine pe spate, la cerere se poate indeparta fara sa lase nici o urma...Am si cutia originala, manual, stickere Keeley si pe cutie si pe pedala. Este modare originala Keeley, nu kit luat de pe net si pus in el... Daca o cumparati direct de la Keeley, costa 279 USD plus 30 USD shipping, adica undeva la 900 RON, asta daca nu sunt foarte exigenti cei de la vama... PRETUL MEU: 650 RON Nu doresc schimburi, pretul este fix. Trimit oriunde in Romania prin Urgent Curier, pe cheltuiala cumparatorului. (aprox. 31 ron - cu tot cu ramburs) Contact pe PM, radup2000@yahoo.com sau 0726.643100 Multumesc! Edited March 25, 2011 by radu.popescu Link to comment Share on other sites More sharing options...
radu.popescu Posted March 26, 2011 Author Share Posted March 26, 2011 Scuze pentru faptul ca a aparut topicul de trei ori, dar nu e vina mea...am ramas si eu surprins! UP! Link to comment Share on other sites More sharing options...
radu.popescu Posted March 27, 2011 Author Share Posted March 27, 2011 A luat drumul capitalei...:-)) In provincie nu i-a placut... Link to comment Share on other sites More sharing options...
radu.popescu Posted March 30, 2011 Author Share Posted March 30, 2011 Vandut si incasat. Noul proprietar sa-l cante sanatos, un forumist foarte serios!! Multumiri RGC! Topicul se poate inchide. Vandut si incasat. Noul proprietar sa-l cante sanatos, un forumist foarte serios!! Multumiri RGC! Topicul se poate inchide. Vandut si incasat. Noul proprietar sa-l cante sanatos, un forumist foarte serios!! Multumiri RGC! Topicul se poate inchide. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts