Catalin Donosa Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Salut, Caut sa ma alatur unei trupe existente sau sa contribui la punerea bazei uneia noi. Cant la chitara de ceva vreme, dar din cauza traseului in viata si a lipsei motivatiei nu am reusit sa ating un nivel prea inalt. Momentan ascult si cant Nirvana. Sunt sound-ul si ritmul ce imi plac si pe care imi permit sa le produc. Am mentionat Nirvana pentru a exclude baladele rock, folk-ul si alte genuri melodioase. Ar fi perfecte insa niste cover-uri, asa ca de inceput de trupa, pana cand se definitiveaza un stil. Bineinteles ca sunt deschis catre majoritatea stilurilor de rock, atata timp cat suna bine si trupa se simte ok. Catalin.
Catalin Donosa Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 Dupa 3 Stejari adaug si o prima compozitie.
Catalin Donosa Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 Acum ca m-am mai dezumflat, reformulez. Caut intrumentisti (tobe, bass, chitara) cu nivel mediu, putin peste mediocru, impreuna cu care sa pot canta o melodie de la un capat la altul. La 30 de ani nu imi (mai fac) planuri asa mari sa ajung vedeta rock, asa ca ma adresez celor care sunt cat de cat in aceeasi situatie ca mine. Pastrez Nirvana ca influenta principala. Catalin.
Catalin Donosa Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 OK, uitati de partea cu 30 de ani Cuvinte cheie: "gang" si "hang out". Tobe si bass. Berea o aduc eu UP!
Guest StVitus Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Ceau Cataline,ai putea veni intr-o zi,sa jamuim ceva? O zi buna
Catalin Donosa Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 Up! http://soundcloud.com/seatheless/nirvana-aneurysm-guitar-cover# &
Catalin Donosa Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 Up for NIRVANA - underrates and b-sides!
Recommended Posts