Guest Steven Posted January 4, 2000 Share Posted January 4, 2000 Rock Discipline e geniala pt a te face sa intelegi si sa iti insusesti bine unele lucruri. Apoi ca o completare (desi de un cu totul alt gen) Fine Art Of Guitar - Eric Johnson. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Steven Posted April 20, 2004 Share Posted April 20, 2004 Ce lectii video vi s-au parut cu adevarat folositoare???Mie mi s-a parut interesanta cea a lui Malmsteen, care e primul pas spre a te face sa te lasi de chitara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 up! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sheriff Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Ce lectii video vi s-au parut cu adevarat folositoare???Mie mi s-a parut interesanta cea a lui Malmsteen, care e primul pas spre a te face sa te lasi de chitara <{POST_SNAPBACK}> In aceeasi "directie" ( aceea de a te face sa te lasi de chitara) mai pot intra: Rusty Cooley - The Art Of Picking; Michael Angelo - Speed Lives; Chris Impellitteri - are un instructional video, Faster than the speed of light, parca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Intr-adevar orice "lectie" de la malmsteen are un efect descurajant pentru un chitarist incepator/mediu. Foarte misto mi se pare Rock Discipline a lui Petrucci . Desi am parcurs doar inceputul mi s-au parut foarte bune exercitiile prezentate acolo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hihi Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 bai, as avea si eu o rugaminte la voi . Astia care aveti lectii video, daca puteti sa-mi trageti si mie vro 2-3 lectii (presupun ca au un cd fiecare, sau daca nu, cu atat mai bine) si sa ne intalnim undeva sa mi le dati. Dau blancuri (cate e nevoie ), si o cola la 2L Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Bai da invatati si voi odata sa nu cereti chestii care ar incalca legi. Lectiile video se supun legii copyright-ului. Sper sa nu mai vad post-uri cu "cereri" d-astea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hihi Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 ok. sorry, nu m-am gandit. ma gandeam la yngwie si eram entuziasmat sa vad daca videoul ala chiar te face sa te lasi de chitara . glumesc, dar chiar am uitat. sorry again. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted April 21, 2005 Share Posted April 21, 2005 Nu am auzit de lectia asta a lui Johnson. E orientata spre un stil anume ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sadus Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 incercati "guitar from mars"-paul gilbert "melody driving"-marty friedman.. absolut uimitor...astia nu se sparg in figuri..iti arata f misto ce tre sa faci, si cum sa faci la toate vitezele mai era un instructional de la joe stump ps: instructionalele lu malmsteen sunt spargeri in figuri nu videoclipuri didactice..asa ca they suck Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Fritz Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 Incearca ceva de genul Andy Summers - GUITAR(Melodicitate);Frank Gambale-Modes No More Mistery,Chop Builder,Improvising Made Easier(Teorie Muzicala);Richie Kotzen - Rock Chops(Legato);si mai este Greg Howe - Hot Licks o sa vezi un stil mai aparte la stilul cum arpegiaza(paneaza alternativ) <--- Bun si asta http://www.frankgambale.com/pages/books-videos.html http://www.andysummers.com/Video_Guitar.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Steven Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Alte instructionale bune mai sunt: Al Pitrelli - Applied Theory For Rock Guitar And Beyond (explica o multime de chestii legate de game, de modul cum se formeaza ele - recomandata de la incepatori si pana la avansati) Paul Gilbert - Terrifying Guitar Trip (explica niste solo-uri ale lui Paul Gilbert pe care le canta cu Mr.Big si mai arata si niste chestii destul de interesanta - ideala cu un slow downer ) Marty Friedman - Melodic Control (iti explica niste chestii despre cum sa face un solo, o melodie etc., dar nu te invata practic lick-uri sau alte chestii de genul asta) George Lynch - George Lynch's Guitar Bible (arata cateva tehnici de picking, tapping, ceva despre whammy bar, ce scule foloseste...) Frank Gambale - Monster Licks And Speed Picking (o multime de chestii explicate pe intelesul tuturor si exercitii cantate in doua moduri - incet si Frank Gambale's style ) Zakk Wylde - Special Guitar Lecture Pentatonic Speedballer (spargeri in figuri destul de faine) Richie Kotzen - Rock Chops (o multime de lick-uri si exercitii explicate destul de fain) Carlos Cavazo - Star Licks (solo-uri explicate si cateva tehnici de picking etc.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugen D Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 rock discipline..si young guitar de la petrucci rock discipline..are 4 parti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Johnny I Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 mie mi-a placut Musical control a lui marty friedman de la megadeth... fost la megadeth... pe aia chiar am invatat-o despre soloing and shit... si nu e deloc descurajatoare... o recomand cu caldura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest dau.bine Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 "guitar from mars " vol 2 - Paul Gilbert mai ales pt cei ce prefera sa improvizeze in blues mode abordare curata , limpede, poate trece cam rpd peste unele aspecte ,dar le expune , pt cei ce au urechi de auzit.Ex de tehnica f. interesante. Pe scurt omu stie sa puna baze , mi-a placut , desi nu f. complet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius T Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 pt blues recomand : Warren Haynes - Electric Blues & Slide Guitar foarte frumos filmul inca nu am apucat sa invatz din el decat cateva chestii mici dar e foarte interesant. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts