Guest Hawk666 Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 Una bucata pedala Digitech Death Metal defecta, are o piesa arsa numita MC 14007, dar se mai poate inlocui si cu alte modele, nu mai stiu exact acuma...O vand sau o schimb cu o alta pedala. Pret 50 Ron. (pozele is facute cu telefonul ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan S. Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 (edited) Ofer 30 lei cu posta inclusa, pt ca: http://www.craiovafo...tal-564528.html Dar si pt ca are SMD-uri si urasc sa schimb smd-uri. Daca e ok, da-mi pm(o vreau doar pt distractia de a o repara, pedale am destule) De unde stii ce e ars in ea si cum?Poate e mai rau decat crezi. Cum ai reusit sa o bulesti? Edited March 7, 2011 by Razvan S. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Hawk666 Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 Hmmm...Te'ai uitat de cand e anuntul ala ? ) 18/03/2010 ... As prefera sa nu ma complic cu trimisul in alte localitati...Pedala a fost verificata de catre un amic electrician care stie ce face. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan S. Posted March 9, 2011 Share Posted March 9, 2011 (edited) Hmmm...Te'ai uitat de cand e anuntul ala ? ) 18/03/2010 ... As prefera sa nu ma complic cu trimisul in alte localitati...Pedala a fost verificata de catre un amic electrician care stie ce face. Ah si eu nu stiu ce fac...am inteles. Mai exploreaza forumul Na, bafta atunci. (cred ca ai vrut sa scrii ELECTRONIST, pt ca electrician e ala ce repara prizele... ) Edited March 9, 2011 by Razvan S. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vldmlt Posted March 9, 2011 Share Posted March 9, 2011 Hmmm...Te'ai uitat de cand e anuntul ala ? ) 18/03/2010 ... As prefera sa nu ma complic cu trimisul in alte localitati...Pedala a fost verificata de catre un amic electrician care stie ce face. electricienii rullz !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Hawk666 Posted March 9, 2011 Share Posted March 9, 2011 Mai greseste lumea ! Ma grabeam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts