bure_73 Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 Azi am instalat TH2 de la overloud ( varianta demo ) fiind o persoana mai libertina incerc si digital-ul si analog-ul pt ca sunt de parere ca poti avea un sunet bun daca sti sa il faci si pe procesor si pe analog cum nu sunt de acord nici ca o anumita chitara este ''the only one'' iar celelalte nu ar trebui sa existe TOTUL TINE DE GUSTURI, si zic trebuie sa il incercati , suna chiar ok mai ales simularile de Randall mi se par ok ,deja noile virtual amp fie ca este guitar rig 4 sau amplitube 3 au facut progrese serioase , o sa il mai testez sa vad daca am aceeias stare Toate bune Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpiral Posted August 11, 2011 Share Posted August 11, 2011 cu th2 ma joc si eu mi se pare foarte bun. stiu ca o sa-mi sara lumea in cap dar mi se pare mai bun decat tot ce e pe piatza actual. singurul alt program care mi-a placut foarte mult e amplitube fender dar ca sa-l compar cu th2... cam greu pt ca are putine simulari numai fenderul. oricum cu th2 si cu mautoequalizer (6, 7 instantze dupa th2, analizand o butata cu chitara dintr-o mel) am obtinut niste rezultate extraordinare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SolDiez Posted August 11, 2011 Share Posted August 11, 2011 Nu prea m-am mai atins de restul programelor de cand am incercat TH2. Clean/usor od cu simularile de Randall si ballsy bluesy overdrive il scot din Brunetti. Suna genial! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts