adrianni Posted March 4, 2011 Share Posted March 4, 2011 Stare noua. 0723282230 300 RON (465 RON la magazin pentru cine e interesat) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrP Posted March 4, 2011 Share Posted March 4, 2011 Stare noua. 0723282230 300 RON (465 RON la magazin pentru cine e interesat) http://guitarshop.ro/produs.php?pid=562 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrianni Posted March 4, 2011 Author Share Posted March 4, 2011 Ai dreptate. Inseamna ca nu iau nici 250 de RON pe el... Se pastreaza la colectie, peste vreo 50 de ani o sa fie vintage. Multumesc RGC! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrP Posted March 4, 2011 Share Posted March 4, 2011 Ai dreptate. Inseamna ca nu iau nici 250 de RON pe el... Se pastreaza la colectie, peste vreo 50 de ani o sa fie vintage. Multumesc RGC! Poti sa stii! Pedala e minunata, si isi merita fiecare banut . Nu o am in posesie, dar am apucat sa o probez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrianni Posted March 4, 2011 Author Share Posted March 4, 2011 Nici nu ma gandeam sa o vand daca nu gaseam azi, la magazin, un Boss CS2 made in Japan. Pe bune, a ajuns cam timp pierdut si o grija in plus sa dai up cu lunile fara rezultate, cred ca sunt singurul fraier care dau banii pe scule in magazin ca sa le testez acasa cand as putea sa incerc sa le iau de pe forum la mai putin de juma' de pret. Doar ca mi-e cam jena de proprietar sa ma targuiesc stiind cat a costat scula noua. Gata, m-am descarcat! Schimburi frate! Bafta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrP Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 Nici nu ma gandeam sa o vand daca nu gaseam azi, la magazin, un Boss CS2 made in Japan. Pe bune, a ajuns cam timp pierdut si o grija in plus sa dai up cu lunile fara rezultate, cred ca sunt singurul fraier care dau banii pe scule in magazin ca sa le testez acasa cand as putea sa incerc sa le iau de pe forum la mai putin de juma' de pret. Doar ca mi-e cam jena de proprietar sa ma targuiesc stiind cat a costat scula noua. Gata, m-am descarcat! Schimburi frate! Bafta. Eu m-am decis acum cativa ani sa cumpar doar nou din magazin. In ultimele 4 luni am cumparat un amp si 3 pedale de pe forum, toate in stare exceptionala cu mult sub pretul din magazin. Luni trebuie sa ajunga a 4-a pedala, care dupa poze si dupa spusele vechiului proprietar, e ca noua(are cutia si toate hartoagele). Ce sa zic... spor la cumparat pedale bune la pret cat mai mic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts