Blacklight Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Azi s-a inchis un magazin online cu preturi foarte bune (cel putin la corzi) si nu mai stiu de unde sa cumpar cele necesare. Voi de unde va cumparati utilizabilele? As vrea sa-mi recomandati un site cu preturi acceptabile dar mai ales cu transport prin Posta Romana.(Am avut incidente cu FanCourier si nu mai vreau sa lucrez cu ei.) Multumesc!
Doctor X Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Azi s-a inchis un magazin online cu preturi foarte bune (cel putin la corzi) si nu mai stiu de unde sa cumpar cele necesare. Voi de unde va cumparati utilizabilele? As vrea sa-mi recomandati un site cu preturi acceptabile dar mai ales cu transport prin Posta Romana.(Am avut incidente cu FanCourier si nu mai vreau sa lucrez cu ei.) Multumesc! http://forums.rgc.ro/index.php?/topic/12185-magazine-virtuale-de-instrumente-muzicale-ro/
Blacklight Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 http://forums.rgc.ro...te-muzicale-ro/ Multam! Chiar nu stiam de topicul asta.
Blacklight Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 Stie careva cat costa transportul la Barock si daca este si cu Posta Romana?
Neo Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Am intrat si eu pe site-ul lor si mi se pare foarte neprietenoasa interfatza, + k nu vad butonul de "Cumpara" . Mi se pare putin cam incomod, ca si site weeeeeird
Blacklight Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 Am intrat si eu pe site-ul lor si mi se pare foarte neprietenoasa interfatza, + k nu vad butonul de "Cumpara" . Mi se pare putin cam incomod, ca si site weeeeeird Unele siteuri nu fac comenzi online ci doar prin telefon. Deci siteul e ca o brosura de produse,si mie mi s-a parut ciudat dar o sa sun maine sa vad cum e treaba
Neo Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 (edited) Am vazut ca au preturi destul de accesibile.... dar inca nu stiu ce-i de capu lui... poate ne tii si pe noi la curent Edited February 28, 2011 by Neo
Blacklight Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 Am vazut ca au preturi destul de accesibile.... dar inca nu stiu ce-i de capu lui... poate ne tii si pe noi la curent Am aflat ca siteul e numai de prezentare,magazinul fiind in Cluj. Imi pare rau ca n-am stiut de american music dot ro,siteul care s-a inchis,preturile erau beton
Neo Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Atunci, too bad for them, eu stau in Galati Nici american music nu am auzit pana acuma...am cam ramas in urma
Blacklight Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 Atunci, too bad for them, eu stau in Galati Nici american music nu am auzit pana acuma...am cam ramas in urma American music e din Focsani,siteul nu e inca inchis dar o sa vezi ca degeaba dai comanda,nimeni nu te baga in seama,cica inchid siteul Pierderea lor,preturile sunt super,ar fi avut vanzare
Neo Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Dar un magazin exista in Focsani? Daca da, nu ar fi o problema asa de mare cu transportu, intr-o ora sunt la focsani
Blacklight Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 Dar un magazin exista in Focsani? Daca da, nu ar fi o problema asa de mare cu transportu, intr-o ora sunt la focsani Strada 1 Decembrie 1918 nr 3 Focsani Incerca-ti norocul acolo,nu stiu daca au inchis si magazinul. Tine-ma la curent daca mergi
GuitarSilviu Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 senia.ro transportul e gratuit ... eu mai imi cumpar din buzau
Blacklight Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 senia.ro transportul e gratuit ... eu mai imi cumpar din buzau "La comenzile peste 300 ron" Nu imi iau 20 de seturi de corzi Oricum e bun siteul si are si saddle si corzi bune,o sa ma mai uit.
Recommended Posts