www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am intrat recent in posesia unei carcase de chitara, un pic mai veche, se tine bine insa. Ce ma deranjeaza e faptul ca pe alocuri culoarea e mata (da impresia de pata)...intrebarea e : pot folosi ceva gen spray cu vopsea si un spray cu lac eventual, pentru a o aduce la o culoare uniforma si pentru a-i da un aspect ingrijit? Sau acele spray-uri pot afecta negativ calitatea acesteia? Materialul e o imitatie de piele. Multumiri anticipate!

Posted

Am intrat recent in posesia unei carcase de chitara, un pic mai veche, se tine bine insa. Ce ma deranjeaza e faptul ca pe alocuri culoarea e mata (da impresia de pata)...intrebarea e : pot folosi ceva gen spray cu vopsea si un spray cu lac eventual, pentru a o aduce la o culoare uniforma si pentru a-i da un aspect ingrijit? Sau acele spray-uri pot afecta negativ calitatea acesteia? Materialul e o imitatie de piele. Multumiri anticipate!

Pune niste poze sa vedem despre ce-i vorba, dar parerea mea e s-o lasi asa. Stii vorba ai " Dusmanul binelui ..."!

Posted

Salut,

Poti actiona asupra pielii sau imitatiei de piele cu vopsea sau lac doar daca vrei sa o distrugi ! si ar fi pacat ...

Vezi ca sunt de cumparat solutii de intretinere sau intinerire a unor astfel de materiale, prin supermarket-uri, sau prin magazinele de comercializare piese auto, se folosesc solutii dintrastea si la tapiteriile auto !

Foloseste astfel de solutii, te vor ajuta sa pastrezi case-ul in buna stare !

Spor