Guest justfour Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Ibanez GRGR121EX sau Ibanez GRX20 --SALUT....as dorii sa ma ajutati cu parerea voastra despre aceste doua chitarii si eventual niste sfaturi in legatura cu care mi-ati recomanda-o.......MERSI!!!
Radu Burcea Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Ibanez GRGR121EX sau Ibanez GRX20 --SALUT....as dorii sa ma ajutati cu parerea voastra despre aceste doua chitarii si eventual niste sfaturi in legatura cu care mi-ati recomanda-o.......MERSI!!! Ca posesor de GRG121 iti spun ca e o alegere foarte buna.Nu de alta,dar are bridge fix si te scapa de multe belele.Acordajul tine,are si sustain foarte bun schimbi corzile usor...bla bla...Dozele cred ca sunt aceleasi.Eu le-am schimbat pe ale mele,dar din motive de gust...cele stock nu erau rele deloc . Grx20 are un tremolo,care mie cel putin nu imi prea inspira incredere si are si cheite mai slabe. Acum depinde si de ce vrei tu sa faci cu ea....daca ai nevoie de tremolo ia GRX-ul desi...nu stiu cat de mult ai sa poti sa il utilizezi :-??. Bafta sa ai!
Neo Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 mi-a fost dat sa pun mana odata pe un Ibanez GRGR121EX, si mi s-a parut o chitara mai mult decat decenta pt categoria ei de pretz, foarte misto la mana, si destul de versatila... ti-as recomanda-o cu mai multa caldura decat cealalta varianta care, pe langa faptul ca e mai slaba decat GRGR121, sa fim seriosi.....e urata )))) glumesc.. Numai bine, Adrian
Guest justfour Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Radu, Adrian..mersi pentru parerile voastre...ma ajuta mai usor sa iau decizia:))
Recommended Posts