midnight rider Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 (edited) Dupa cum zice in titlu,primul concert Blues X-perience la Clubul Taranului.Componenta este cea cu care v-ati obisnuit :Irina Creanga-voce,Paul Baciu-bass,Cosmin Farcas-real Hammond organ,clape,Lucian Cioarga-tobe, Rares Totu-chitara si voce .Vom canta cateva piese noi Edited February 15, 2011 by midnight rider
chris_27 Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Felicitari Rares!Super Trupa!!!Foarte misto Irina cu Vocea!
chris_27 Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Felicitari Rares!Super Trupa!!!Foarte misto Irina cu Vocea! Am tot ascultat si mi-am dat seama ca Irina duce putin cu Sam Brown ca timbru si interpretare. Super inca odata!!!!!!
ggg Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Felicitari Rares!Super Trupa!!!Foarte misto Irina cu Vocea! Idem.Irina, super-voce +1
Neo Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 (edited) nu am avut placerea sa-l aud pe d'l Rares Totu cu Trenul de Noapte decat cand a cantat cu d'l Marcian Petrescu in club Dailly din Galati ..o singura data cu siguranta, cand ma voi muta la bucuresti, voi fi mai prezent la cantarile care (speram) la va avea in capitala Edited February 17, 2011 by Neo
Recommended Posts