ggedamed Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Vand pedala din poze cu 110lei sau schimb cu orice daca imi place. Nu pot descrie ce-mi place . O mostra audio: 2011-02-09_Aria MAC-55_EH Nano Clone.mp3 Se da numai in Bucuresti. Contact prin topicul prezent, PM sau IM la IDul din profil. Sanatate si virtute.
ggedamed Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 interesat? Se da numai in Bucuresti. Merci oricum.
lefmir Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 (edited) nu poti trimite cu posta romana? nu e chiar asa mare bataie de cap...m-ar interesa. Edited February 9, 2011 by lefmir
ggedamed Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 (edited) nu poti trimite cu posta romana? nu e chiar asa mare bataie de cap...m-ar interesa. Adicatelea, vrei sa sa stau la coada cu jumatatile de ora si sa platesc nesimtirea angajatelor de la Posta Romana. Ca sa fie clar, Ii URASC. Pentru mine, bataia de cap (si durerea, etc) este maxima. Daca am orice alternativa, cat de proasta, o folosesc. In cazul asta, alternativa e sa dau pedala doar in Bucuresti. Fara suparare. Edited February 10, 2011 by Masta Gi
Neo Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 o poti trimite prin fan curier...iti vine curierul acasa, si platesc eu transportul....si scapi si de cozi, si de nesimtzire, si de orice alte neplaceri
ggedamed Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 o poti trimite prin fan curier...iti vine curierul acasa, si platesc eu transportul....si scapi si de cozi, si de nesimtzire, si de orice alte neplaceri OK, multumesc pentru disponibilitate. Din pacate nu-mi trebuie compresor.
Recommended Posts