mega.deb Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Cat dureaza aprobarea unui review ? Pe bune am scris un review si inca nu l-am vazut.... a fost respins? Si daca da, DE CE ? Mai am un prieten care a scris o recenzie la niste doze.... si nici a lui nu a aparut... P.S. .... se ce trebuie recenziile aprobate de un admin? pe bune ca nu inteleg!
Cosu Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Administratorii sunt oameni si au si ei timp si vedere limitata. S-a rezolvat. De ce trebuie aprobate? Pentru ca de cele mai multe ori comentariile sunt foarte neinspirate si nu respecta subiectul. Se ajunge la offtopic , discutii contradictorii si alte balarii nepotrivite categoriei. Asa taiem "raul" de la radacina. Sectiunea de "recenzii scule" este una mai putin dinamica. Pentru discutii tematice exista "Despre echipament/ chitara " si "Cafenea". Te rog sa consulti "Harmony central" si "music gear review" pentru a vedea ca si acolo este similar abordata problema. Cosmin
mega.deb Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 Multumesc de raspuns. Ma gandeam eu ca are o legatura cu mesajele offtopic.
Guest Sylviu Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 eu am facut un review la kitara mea mai demult si acum vroiam sa adaug niste poze si nu pot sa postez..
Recommended Posts