todoran bogdan Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 vreau sa imi achizitionez un amplificator de practice pt acasa. am gasit 2 tipuri la preturi apropiate. problema este ca nu stiu care sa il aleg. este vorba de Marshall MG15 DFX si Fender Frontman 15r. Va rog sa ma ajutati ,dintre cei cu mai multa experienta. multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
andjar Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 vreau sa imi achizitionez un amplificator de practice pt acasa. am gasit 2 tipuri la preturi apropiate. problema este ca nu stiu care sa il aleg. este vorba de Marshall MG15 DFX si Fender Frontman 15r. Va rog sa ma ajutati ,dintre cei cu mai multa experienta. multumesc nici unul nici altul....la banii aia un vox pathfinder e superior ambelor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorel Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 nici unul nici altul....la banii aia un vox pathfinder e superior ambelor. Bine zis, sau poti sa incerci un Vox AD15-VT la mana a doua si ai si efecte, totul cam la acelasi pret. Am eu unul, daca te intereseaza imi poti da un mesaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts