www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Caut Oameni Pentru Un Proiect Progressive Metal


istrategie

Recommended Posts

Salut. Am 18 ani, cant de doi ani si ceva la chitara, am acumulat ceva experienta pe instrument si vreau sa infiintez o trupa de progressive metal in Bucuresti. Eu abordez un stil shred metal cu mai multe influente care le puteti citi mai jos. Ideea de baza este aducerea unui sound nou, cu influente din mai multe gen-uri sau cu instrumente neconventionale. Show-ul live il consider de asemenea o parte foarte importanta, deci si acesta trebuie sa fie ceva elaborat. Cum vom realiza acest lucru ramane de vazut in functie de preferintele fiecaruia.

 

Ca echipament, in momentul de fata detin: Epiphone Les Paul Standard Plus

Peavey Vypyr 15

Zoom G9.2tt

cabluri Vox Class A

 

Ca influente am: trupe - Dream Theater (trupa mea preferata), Iron Maiden, Judas Priest, Megadeth, Slayer, Metallica, Cacophony, Angra, Queensryche, Blind Guardian, Hammerfall, Slipknot, Alice in Chains, Def Leppard, Whitesnake, Bon Jovi, Guns n' Roses, Ozzy Osbourne, Black Sabbath, Led Zeppelin, Deep Purple. Practic tot ce inseamna hard rock & metal.

chitaristi - Michael Angelo Batio (chitaristul meu preferat), Paul Gilbert, Joe Satriani, Steve Vai, Petrucci, Malmsteen, Dimebag Darrell, Marty Friedman, Jason Becker, Greg Howe, Frank Gambale, Jennifer Batten, Mark Rizzo, Nuno Bettencourt, Buckethead, Bumblefoot. In mare parte chitaristi Shred si Fusion.

 

Pentru inceput ar trebui un bassist, un clapar, un tobar si un vocal, poate si a doua chitara. Mai incolo daca va fi nevoie si de alte instrumente pentru mai multa diversitate vom cauta.

 

Astept doritori. Proiectul vreau sa fie unul serios si pentru asta caut oameni seriosi cu care sa pot colabora. Numarul de repetitii il vom stabili de comun acord, dar eu as dori cel putin 2 repetitii pe saptamana. De sala vorbim la momentul potrivit. Bafta si La Multi Ani pentru anul ce vine!

Edited by istrategie
Link to comment
Share on other sites

Guest nightlord

.......UNA e sa-ti placa toate aceste valori si alta este sa poti macar sa te apropii in gindire de felul in care ei gindesc ca de cintat ce sa spun mi-as dori ca tu sa poti macar sa poti macar......macar o jumatate dintr-un sfert din cit poate vai sau pul gilbert.....uite eu sunt tobar si nu ma umflu in pene dar crede-ma ca pot cel putin un sfert din cit poate portnoy e mare lucru sa ai bun simt si mare lucru sa ai habar ce vrei.......TU CE VREI? CREZI CA DUPA CITIVA ANI DE ZDRANGANEALA POTI AVEA PRETENTII SA CERI ALTORA CE NU POTI TU SA FACI? daca insa e posibil ca tu sa poti......ar fi o onoare pt. mine sac ma pot alatura la proiect.....gindeste bine tot respectul.......

Link to comment
Share on other sites

Nu am zis ca pot sa cant la fel de bine ca ei, pentru ca asta e oricum imposibil. Oricare din cei enumerati de mine are o experienta de cel putin 20 de ani, in timp ce eu am abia 2 ani. Am spus doar care sunt influentele mele in muzica. Nu am cerut nimanui nimic. Vreau doar sa pornesc un proiect in care lumea sa se tina de treaba, asta e ceea ce am cerut si asta pot sa fac. Nu am spus ca sunt un chitarist extraordinar si nu mi-am dat aere de mare vedeta. Am vrut doar sa expun viziunea mea despre muzica astfel incat lumea sa isi faca o parere despre ce sunt interesat sa fac. In plus, nu foarte multa lume canta progressive pe aici, deci ma astept sa gasesc oameni mai greu. Daca esti interesat putem vorbi.

 

Anunturile de genul: "caut oameni, vorbim pe mail", nu cred ca ajuta la nimic. Lumea ar trebui sa dea detalii despre ce au de gand sa faca. Anunturile de genul ala mie imi inspira neseriozitate, daca nu ai timp cateva minute sa scrii un anunt pe un forum fara greseli de gramatica si cu mai mult de 5 cuvinte.

Edited by istrategie
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...
  • 2 weeks later...
Guest Myrrkhoos

Ne mai trebuie doar bassist! Media de varsta e 19 ani.

 

Sal,

 

Acuma depinde ce cauți tu ca instrumentist, sunt începãtor la bass , dar aș fi dispus și doritor sã cânt. Dacã mai e cumva valabil acest anunț, uite adresa mea de mail stefan.mircea.film@gmail.com și id de mess omman50. Dã un add și vorbim. Searã bunã,

 

Ștefan

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

UP! Ne mai trebuie clapar in momentul de fata. Si pentru ca nu am gasit un vocal care sa se potriveasca genului, am gasit o soprana, si vom adauga elemente de symphonic metal, deci clapa o sa fie instrumentul central al melodiilor. Ca stil o sa fie probabil ceva symphonic power metal cu elemente de progressive (Shymphony X, Angra, Kamelot, Nightwish, Epica). Astept in continuare sa ma contactati pe messenger sa schimbam cateva cuvinte si sa ne vedem la o repetitie.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

E incredibil in ce tara traim... se cauta in continuare toate intrumentele inafara de tobe. Caut oameni care au timp liber la dispozitie sa se implice si care sunt dispusi sa aiba un program stabil de doua repetitii pe saptamana si sa nu ma amane la prima repetitie. Asadar, se cauta in continuare solista (mezzo-soprana sau soprana), chitarist, bassist, clapar. Echipamentul personal este absolut obligatoriu. Genul este Symphonic Prog-Power Metal. Astept in continuare oferte...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.