Guest Donna Posted December 25, 2010 Share Posted December 25, 2010 Dețin o chitarã acusticã western Stagg de un an, însã nu am folosit-o cu regularitate (spre rușinea mea). Unde vreau sã ajung : tot timpul am acordat-o cât am putut de bine (cu AP Tuner), n-am întâmpinat probleme pânã sãptãmâna trecutã, când, dupã o pauzã (de câteva zile), am reluat zdrãngãnitul și am remarcat o schimbare în rãu a sunetului. Am considerat de vinã corzile, așa cã le-am schimbat (cu succes, fãrã complicații; corzile noi sunt de marca "Martin"). Tot degeaba : scoate niște sunete inexplicabil de deprimante, joase, aiurea. Care ar putea fi cauza și cum aș putea rezolva problema ? Țin sã menționez cã instrumentul nu a suferit niciun fel de traumatism și cã e folosit doar de mine. Mulțumesc anticipat pentru ajutor ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manbearpig Posted December 25, 2010 Share Posted December 25, 2010 Bazaie corzile? Se poate sa se fi curbat gatul chitarii si astfel corzile sa atinga si alte taste in afara de alea pe care le apesi. Mai bine o duci la cineva care se pricepe, sa arunce o privire si sa-ti faca eventual un setup, e foarte vag ce ai descris acolo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
onrewind Posted December 25, 2010 Share Posted December 25, 2010 poate ai acordat-o cu o octava mai jos...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
varu' maftei Posted December 26, 2010 Share Posted December 26, 2010 poate ai acordat-o cu o octava mai jos...? +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts