Concordis Posted December 19, 2010 Share Posted December 19, 2010 Am nevoie de un program pentru nuendo si anume un program cu vioara.am folosit collosus,dar ma intereseaza ceva mai complex.de exemplu sa pot trece de la o nota la alta sunand natural si nu brusc (nu stiu daca se numeste slide la vioara) sau un vibrato mai mult personalizat. Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Concordis Posted December 19, 2010 Author Share Posted December 19, 2010 multumesc tare mult.respecte East-West Quantum Leap Symphonic Orchestra Vienna Symphonic Library Orchestra Native Instruments Kontakt Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadjo Posted December 19, 2010 Share Posted December 19, 2010 http://www.scribd.com/doc/2665295/Garritan-Stradivari-Solo-Violin-For-Kontakt-2 cauta chestia asta pe 'siteurile de specialitate' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metabog Posted December 19, 2010 Share Posted December 19, 2010 http://www.scribd.com/doc/2665295/Garritan-Stradivari-Solo-Violin-For-Kontakt-2 cauta chestia asta pe 'siteurile de specialitate' Asta este cea mai buna. Are sample-uri de slide, adica daca faci tranzitia de la o nota la alta, face slide cu durata proportionala velocity-ului. Si are parameterii pentru Modulation/expression, ca sa controlezi vibrato si expresie. Trebuie sa ai chef sa migalesti la ea, pentru ca nu prea poti controla toti parametrii in timp real de la clapa (n-ai destule maini), dar suna foarte frumos daca programezi nota cu nota si scrii automation manual. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alin Rosulescu Posted December 19, 2010 Share Posted December 19, 2010 Eu mai folosesc Miroslav Philarminik de la IK Multimedia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Concordis Posted December 19, 2010 Author Share Posted December 19, 2010 Multumesc.o sa le incerc si pe astea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts