www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Squier Bullet Vs. Squier Affinity (Ce Recomandati)

Recommended Posts

Guest Andrei H
Posted (edited)

sunt diferente majore intre fender squier bullet si fender squier affinity care sa justifice diferenta de 200 RON ? (ambele HSS)

si care-i diferenta intre affinity stratocaster si affinity fat stratocaster si desigur ce recomandati ?

Edited by Andrei H
Guest Baumwolle
Posted

Pãrerea mea este cã meritã diferența de preț dintre ele. La mâna a doua, diferența este mult mai micã.

Fat Stratocaster - are configurația dozelor de tip HSS - o dozã dublã și douã simple.

Alegerea între Fat Strat și Stratocaster "simplu" ține de ce gen de muzicã urmãrești.

Posted

Sa consideram ca Squier Bullet e vecinul tau, care aspira la ceea ce ai tu [squier Affinity]... tu chiar crezi ca vecinul tau va avea si garaj pentru masina, si un hammer pe care sa-l parcheze in garaj, si o nevasta superba, o amanta de nota 10, pe cand el n-are un serviciu in primul rand?

Asa e si cu chitarile astea 2... Affinity vine cu o completare pentru Bullet... oarecum eu nu ti-as recomanda niciuna din chitarile astea 2... au probleme de finisaj, unele se nimeresc ok, dar majoritatea sunt sub orice critica...

Si diferenta dintre Stratocaster si Fat Stratocaster ti-a fost explicata mai sus...laugh.gif

cam asta ar fi o alegere buna pentru tine:http://forums.rgc.ro/index.php?/topic/53001-vand-chitara-cort-z42-zoom-g21-multe-accesorii/page__p__514852__hl__vand+chitara__fromsearch__1#entry514852 ... merita... uite si de ce:

... daca as avea bani acum as fi agatato eu in husa mearolleyes.gif...
Posted

Sa consideram ca Squier Bullet e vecinul tau, care aspira la ceea ce ai tu [squier Affinity]... tu chiar crezi ca vecinul tau va avea si garaj pentru masina, si un hammer pe care sa-l parcheze in garaj, si o nevasta superba, o amanta de nota 10, pe cand el n-are un serviciu in primul rand?

Asa e si cu chitarile astea 2... Affinity vine cu o completare pentru Bullet... oarecum eu nu ti-as recomanda niciuna din chitarile astea 2... au probleme de finisaj, unele se nimeresc ok, dar majoritatea sunt sub orice critica...

Si diferenta dintre Stratocaster si Fat Stratocaster ti-a fost explicata mai sus...laugh.gif

cam asta ar fi o alegere buna pentru tine:http://forums.rgc.ro/index.php?/topic/53001-vand-chitara-cort-z42-zoom-g21-multe-accesorii/page__p__514852__hl__vand+chitara__fromsearch__1#entry514852 ... merita... uite si de ce:

• 2 weeks later...
Posted (edited)

... oarecum eu nu ti-as recomanda niciuna din chitarile astea 2... au probleme de finisaj, unele se nimeresc ok, dar majoritatea sunt sub orice critica...

Daaaaa...pai nu-i asa? Toti ne-am nascut cu Fenderu' in mana. :rolleyes:

ORICE CHITATA E PROASTA DACA NU STII SA O SETEZI! :)

Ontopic: Eu am Affinity si e ok...Deocamdata nu doresc upgrade. Este posibil pe Bullet sa fie doze mai slabe si hardware mai prost... nu stiu sa-ti spun exact.

Userul Razvan S are ambele chitari, poate iti spune el mai multe.

Edited by lefmir
Posted (edited)

cam asta ar fi o alegere buna pentru tine:http://forums.rgc.ro...__1#entry514852 ... merita... uite si de ce:

Eu ti-as recomanda sa pui mana pe chitara si sa taci, iar parerile astea sa le tii pentru tine,ce zici ? :lol:

Mana e problema deseori,nu chitara. Vezi sa nu te calce ,,hammer''ul la iesire din garaj.

Edited by Razvan S.