guitarman2011 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 chitarist cu experienta caut trupa in onesti sau tg ocna .cant orice .contact id mess: darkvasy2006
mariusvoicu Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Targu Ocna?tare asta!) chitarist cu experienta caut trupa in onesti sau tg ocna .cant orice .contact id mess: darkvasy2006
Miky C. Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Targu Ocna?tare asta!) Eu nu am inteles intrebarea ta! Iti place cum suna "Targu Ocna" sau prezinti sindromul "bucuresteanul-buricul pamantului"?
mariusvoicu Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Scuze daca te-a deranjat gluma mea!NU sunt bucurestean!Sunt din Sudul tarii,Zimnicea!M-a amuzat,mi-a venit in mnte faza cu "perversa ca pe targu ocna"! Eu nu am inteles intrebarea ta! Iti place cum suna "Targu Ocna" sau prezinti sindromul "bucuresteanul-buricul pamantului"?
Guest Soulkyn Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 S-ar putea sa gasesti pe cineva AICI. Multi cauta iar unii au si inregistrari postate. Numai bine... chitarist cu experienta caut trupa in onesti sau tg ocna .cant orice .contact id mess: darkvasy2006
Miky C. Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Scuze daca te-a deranjat gluma mea!NU sunt bucurestean!Sunt din Sudul tarii,Zimnicea!M-a amuzat,mi-a venit in mnte faza cu "perversa ca pe targu ocna"! E ok! Eu sunt bucurestean!
Recommended Posts