'mnezău Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Tinand cont de insemnatatea acestei zile, imi permit sa atasez si eu tabulatura si partitura de la "Desteapta-te, romane!", imnul nostru national. Aveti atasat varianta guitar pro 5, iar pentru cei care nu folosesc acest programel, am atasat si varianta .pdf. Am incercat sa pun si versurile in GP5, insa nu prea m-am descurcat, am facut un fisier .txt cu acestea. Stiu ca nu am facut-o extraordinar de corect, insa daca aveti posibilitatea sa ii aduceti imbunatatiri, chiar va rog sa o faceti. La multi ani tuturor! desteapta-te romane.gp5 desteapta-te romane.pdf versuri.txt
Brother Cane Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 intr-o vreme imi doream si speram ca acest imn sau acest indemn sa fie demodat, dar din pacate nu va fi niciodata, asa ca mai bine nu se desteapta nimeni ... ca ne tot spunem asta inseamna ca suntem prosti? ... B.P. exceptiile bineinteles confirma regula ...
Guest Casti Connubii Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 (edited) Tinand cont de insemnatatea acestei zile, imi permit sa atasez si eu tabulatura si partitura de la "Desteapta-te, romane!", imnul nostru national. Aveti atasat varianta guitar pro 5, iar pentru cei care nu folosesc acest programel, am atasat si varianta .pdf. Am incercat sa pun si versurile in GP5, insa nu prea m-am descurcat, am facut un fisier .txt cu acestea. Stiu ca nu am facut-o extraordinar de corect, insa daca aveti posibilitatea sa ii aduceti imbunatatiri, chiar va rog sa o faceti. La multi ani tuturor! sper ca nu te superi ca hijackuiesc dar ai spus "daca aveti posibilitatea sa ii aduceti imbunatatiri, chiar va rog sa o faceti"in bara a 2a a 2a nota trebuie ridicata cu un semiton daca nu ma insel si din cauza ca nu se leaga bine cand se repeta si inceputul putin fortat am rescris tabul in tuxguitar dar nu pot uploada aici fisierul pentru ca cosu nu permite uploadarea fisierelor tuxguitar pentru un motiv sau altu l-am pus aici http://ticcaso.fileave.com/Untitled.tg si am uploadat si pdful Untitled.pdf Edited December 1, 2010 by Casti Connubii
'mnezău Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 Sigur, Casti Connubii, multumim pentru completare.
Recommended Posts