Guest bart Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Buna, Deci tocmai mi-am descarcat demoul de la GuitarRig am conectat chitara la PC, mi-am descarcat Asio4all, le-am configurat etc. Si guess? Nu am sonor Am incercat cu AmpliTube... si tot nimic, de auzit se aude doar bazaitul ala de la overdriven dar sunet propriul zis al chitarii nu se aude.... Aici am un screen shot :http://img269.imageshack.us/img269/1311/73051173.jpg... Am configurat ceva gresit? A, si programe gen VLC, windows media player sau altceva ce poate produce sunet sunt inchise... :| Help?
Guest Sammy Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Si eu am aceeasi problema.Azi mi-am reinstalat windows-ul si nu mai imi merge nici mie guitar rigu.Daca pun Line-In-ul pe mut nu aud nimic iar daca-l scot de pe mut aud doar un sunet foarte ascutit.Inainte de a-mi reinstala windows-ul nu aveam nicio problema.
Xpiral Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 (edited) hmm vedetzi sa avetzi si in interfatza aia a asio4all inputul care trebuie activat si in guitar rig setat cu trebuie. Hmm m-am uitat la poza ta nu prea inteleg cu ce-i cu mixed capture ala si dc apar 2 placi identice in lista aia 1 oprita Edited December 27, 2010 by Xpiral
mariusvoicu Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Buna, Deci tocmai mi-am descarcat demoul de la GuitarRig am conectat chitara la PC, mi-am descarcat Asio4all, le-am configurat etc. Si guess? Nu am sonor Am incercat cu AmpliTube... si tot nimic, de auzit se aude doar bazaitul ala de la overdriven dar sunet propriul zis al chitarii nu se aude.... Aici am un screen shot :http://img269.imageshack.us/img269/1311/73051173.jpg... Am configurat ceva gresit? A, si programe gen VLC, windows media player sau altceva ce poate produce sunet sunt inchise... :| Help? Faza cu programele VLC,media player,mozilla(youtube) si cu sunetul inchis,este adevarat .si mie mi se intampla...Lipsa sunetului in programul tau Amplitube este datorata fie din cauza ca ai introdus chitara in microphone si nu in Line in fie pentru ca ai Win Vista!Vista face figuri,are multe lipsuri si bug-uri! Faza cu programele VLC,media player,mozilla(youtube) si cu sunetul inchis,este adevarat .si mie mi se intampla...Lipsa sunetului in programul tau Amplitube este datorata fie din cauza ca ai introdus chitara in microphone si nu in Line in fie pentru ca ai Win Vista!Vista face figuri,are multe lipsuri si bug-uri! Am vazut acum in print screen ca ai Vista.Aceea este problema.Instaleaza Win 7(desi daca ai procesor mai mic nu ti-as recomanda) sau XP.
Recommended Posts