Guest arosulescu Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 (edited) Sper să vă placă. Edited November 27, 2010 by arosulescu
Riccardo Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Am downlodat melodia si am lasat-o sa cante cat mai "rasfoit" forumul. La un moment dat incepe sa scada volumul si primul impuls a fost "deja? ". Super melodia si un dar frumos pentru orice Andrei din partea ta, inclusiv fratiorul meu mai mic.
Guest arosulescu Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Am downlodat melodia si am lasat-o sa cante cat mai "rasfoit" forumul. La un moment dat incepe sa scada volumul si primul impuls a fost "deja? ". Super melodia si un dar frumos pentru orice Andrei din partea ta, inclusiv fratiorul meu mai mic. Da, este o melodioarã scurtã. De obicei, fac piese de 4-7 minute... poate exagerat de mult. Asta a fost aºa o joacã de moment pe care cred cã o voi transforma într-o piesã ºi poate va intra pe viitorul meu album ONIROJAZZ. Deocamdatã rãmâne un simplu cadou pentru cei cu numele de Andrei de pe rgc sau aiurea.
Guest arosulescu Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 (edited) ce chitara e ca suna excelent? Este cel mai ieftin model de electroclasică de la mc music...vreo 600 ron (aceeaşi chitară care se aude şi pe "Herghelii de sunete-mi ies din piept"). Diferenţa o fac placa de sunet şi faptul că am tras prin celebrul microfon shure sm 58 (primit de sf. Andrei în avans). E foarte interesant faptul că microfonul surprinde şi sunetul emis de pană şi de mişcarea degetelor pe grif, ceea ce conferă o senzitivitate aparte înregistrării şi sound-ului final (o imprimare prin procesor sau prin preampul chitarei nu ar fi permis aşa ceva). Aşadar chitara trasă prin microfon, fără nimic altceva. Acesta este modelul http://www.mcmusic.ro/product_view.php?BrandsID=2&BrandCategsID=207&BrandProductID=1547 Edited November 29, 2010 by arosulescu
Recommended Posts